منبع درامدتون چیه دوستان متنفرم که هی به شوهرم بگم پول بده پول بده با اینکه اونم مرد فهمیده ای و سریع واریز میکنه یا مثلا گاهی نیاز نیست بگم حتی خودش واریز میکنه برام ولی خودم سختم هست این ذره ذره پول گرفتنه همیشه دلم میخواد ۳-۴ تومن تو کارتم باشه تا هی نخوام براش غصه بخورم آی اگه اینو بخرم الان پولم تمومه پس نخرم بهتره دوست دارم یه کار خونگی یا درامو شخصی داشته باشم نظرتون چیه ؟
کار و درآمد شخصی که عالیه . ولی برای پول گرفتن از شوهر هم معذب نباش اون هم وظیفشه هم خوشحال میشه که داره خانوادشو تامین میکنه . من ۱۰ ساله متاهلم و به جز یه تایم کوتاهی که رفتم سر کار بقیشو خانه دار بودم . درگیری های کار خونه و بچه و مدرسه و اینا برام بس بوده حالا بچه هام دارن بزرگ میشن برای دل خودم شاید برم سر کار یا یادگیری یه هنر . اما از نظر درامد نه . یعنی اولویتم نیس. اولوبتم سرگرمی و حس خوب خودمه. سختم نیست شوهرم برام بریزه .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کارت همسرم دستمه اماتوبورسم سهام دارم البته حداقل ۳ساله گذشته پولی برنداشتم بازسهم خریدم میتونیداینکارانجام بدید
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
واللا من پرستارم دلم نمیاد پولمو خرج کنم.در حد خوراکی برای بچه ها خریدن و شکلات و کافی میکس برای خودم.درجا فکرمیکنم فلان لباسو کفشو که میخرم پول چندساعت اضافه کارمه.خیلی خسیس شدم به پول خودم.ولی حالا شوهرم بخواد برام خرج کنه نمیخام ی سکه ته جیبش بمونه
کار و درآمد شخصی که عالیه . ولی برای پول گرفتن از شوهر هم معذب نباش اون هم وظیفشه هم خوشحال میشه که ...
ولی ادم یه جوری میشه وقتی هفته دوبار بخوای بگی پول بده به خاطر همین خیلی سعی میکنم پولی که بهم داده رو تا اخر هفته برسون و نتیجه این شده اینکه نه لباس مورد علاقمو دارم و نه حتی بیرون میرم عملا خودمو تو خونه زندانی کردم چون اگه برم پولم تموم بشه بازم با چه رویی بگم پول بدم😐
کارت همسرم دستمه اماتوبورسم سهام دارم البته حداقل ۳ساله گذشته پولی برنداشتم بازسهم خریدم میتونیداین ...
منم کارت همسرم بود ولی خودم از این کار راضی نبودم دوست نداشتم چون پیامک براش میرفت برای همین ترجیح دادم به حساب خودم واریز بشه که بتونم همراه بانک هم داشته باشم