2777
2789
عنوان

از زنده بودن خسته شدم

184 بازدید | 21 پست

بچه هام به شدت شلوغن و اذیت کن ،،شوهرم به شدت مغرور،عصبی،و تعصبی،،،کارای خونه زیاد هیشکی کمک دستم نیست،،،شاغلم شوهرم راضی نیست و سعی میکنم همه ی کارام رو انجام بدم که راضی باشه برای شغلم که گیر نده،،،مدیر مدرسه هستم اومدم بعد از بیست سال ساختمان قدیمی مدرسه رو بازسازی کنم چون واقعا بچه ها به کارگاه کامپیوتر و ورزش و ..نیاز دارند و این سالها هیچ مدیری حاضر نشده امسال با این کار من زحمتم خیییییلی زیاد شده همش دنبال بنا و استاد کار و مصالح و پول و صبحانه براشون ببرم حرص بدقولیاشون رو بخورم دست تنها یک دهم رو نمیذارم شوهرم بفهمه اما همین مقداری که فهمیده یک هفته غر میزنه الا بلا باید انصراف بدی برو تدریس ما کلا میخواهیم بریم مرکز استان منم با اداره قبلش صحبت کردم فقط امسال میمونم ،،الان رفتم اداره میگه نه امسال فقط خودت کسی رو نمیگیریم شوهرم از اینور دعوا که میام اداره سرو صدا میدم ،،،دیروز مامور گاز اومد در خونه در رو باز کردم سالهاست همینه مامور میشناسمش بخاطر همین کلید خونه همسایه که دستمه رو اوردم در همسایه رو باز کردم خودم بیرون ایستادم یهو از سر کار رسید اینقدر دعوا کرد که چرا کلید بردی دادی مامور بعدش اومد عذر خواهی که از بس دوست دارم اینکار میکنم اینقدر دیشب حالم بد بود دو سه ساعت فقط گریه کردم بیچاره بچه هام همش غصه خوردند

اینقدر به کارام گیر میده و عصبی میشه مجبور همش پنهون کنم ازش از این کارم خسته شدم بچه هام هم دارن یاد میگیرن متاسفانه تا با پسر کوچکم دعوا میکنم میگه بگم،،الان میگم مثلا میخواد لو بده که مامان رفته دنبال سیمان و ...چون میدونه چقدر حساسه و تعصب بیجا داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میمردم خیلی دلم میخواد تنها باشم دیگه کاری به کارم نداشته باشه تا توی دعوا بهش میگم دست از سر من بردار برو یکی رو بگیر که باب دلت باشه میگه از اون روزی رفتی سر کار زبون دراز شدی از این حرفا میزنی  اگه گذاشتم دیگه بری

اینقدر به کارام گیر میده و عصبی میشه مجبور همش پنهون کنم ازش از این کارم خسته شدم بچه هام هم دارن یا ...

چرا برای پسر هات توضیح میدی ؟

شکاکه عزیزم همسرت شکاکه دیگه 

میدونم از پنهون کاری خسته شدب ولی چرا باید انقدر خودت رو درگیر مسائل بیرون کنی 

عزیزم از نظرم زیاد خودت رو درگیر مدرسه نکن والا ولشکن وظیفت انجام بده بیشتر به خودت و زندگیت برس شغل ...

مهندس یه کارخونه هست حقوش سه برابر حقوق منه فقط به خودش میرسه ظاهر رو درست میکنه بهترین گوشی بهترین ساعت بهترین کفش و لباس و عطر و ..هر چی بخواد میخره من که هر چی کار میکنم دارم خرج این مدرسه میکنم جرات هم نمیکنم بهش بگم و هیچ راه دیگه ای ندارم همه کارم افتاده تو هم کاش اداره دست از سرم بر میداشت

ببین قرار نیست واسه همه چیز صدتو بزاری صبح زود بلند شو غذا درست کن بزار واسه نهار واسع ظرف هم اگه می تونید ماشین ظرف شویی بگیر اینقدر هم با بچه ها حرص نخور طبیعتشون اینه شلوغ کنن خودتو درگیرشون نکن 

کاش میمردم خیلی دلم میخواد تنها باشم دیگه کاری به کارم نداشته باشه تا توی دعوا بهش میگم دست از سر من ...

اخ اخ میفهمم چی میگی من خودم یک مدت هنینطور بود قبل طلاقم حتی رنگ خیابون بازار نمیدیدم تا یک دعوا میشد میومد  تمام اتفاق های افتاده رو میگفت یا مثلا یک مهمون مرد میومد اگر چای میخورد میگبتم نوش جان میگفت چیه خوشت اومده ازش پس شماها از قبل فلانه فقط عذاب میکشیدم اما چه بهتر پنهون کنی

چرا برای پسر هات توضیح میدی ؟شکاکه عزیزم همسرت شکاکه دیگه میدونم از پنهون کاری خسته شدب ولی چرا باید ...

پسرا میدونن میبینن مثلا جلوی اونا میگه امروز باز رفتی دنبال کارای مدرسه بتو چه ورا تو باید بری خیلی مدیرای دیگه از این غلطا میکنن اونا الان نقطه ضعف اومده دستشون مخصوصا کوچکه همش میگه لو میدم

مهندس یه کارخونه هست حقوش سه برابر حقوق منه فقط به خودش میرسه ظاهر رو درست میکنه بهترین گوشی بهترین ...

چرا خودت رو درگیر کردی که حالا اداره دست از سرت برداره من که اولین حرفم این بود چیکار داری ب محیط بیرون اول خودت مهمی دوم زندگیت 

قطعا اون رسیدگی ب خودش اون رو زبون دراز کرده توام ب خودت برس توام عین اون باش 

حیف ک دیر میفهمیم اینارو 

پسرا میدونن میبینن مثلا جلوی اونا میگه امروز باز رفتی دنبال کارای مدرسه بتو چه ورا تو باید بری خیلی ...

اخ اخ 

ای بابا والا چی بگم اونام دادن حرصت میدن ی جورایی کلکل نکن سر ب سر نزار تو کل زندگیت شده دویدن تا محیط بیرونه تا خونه است

توام عین مدیرای دیگه باش والا چیکار داری 

من خواهر بزرگترتم.  مردها دوست دارن همیشه رئیس باشن تا می‌فهمن  زنشون از خودشون زرنگتر و مدیریت بلده تحمل ندارن.

شما الان فقط خسته ای نیاز به زمان داری تا ریلکس بشی. 

کم کم رویه تو تغییر بده

خیلی برا خودت کار نتراش

به خودت برس

به آرامشت 

به علایق 

زن آرامش نداشته‌باشه باشه نمیتونه  همسرش راضی نگه داره. مرد ناراضی کل خونه تلخ رو میکنه. 

میخوای ازت راضیی باشه اول رو آرامشت کار کن تا تحملش داشته باشی. هزاری آدم پول داشته باشه ولی آرامش نداشته باشه  زندگی شیرین نمیشه . 

چرا خودت رو درگیر کردی که حالا اداره دست از سرت برداره من که اولین حرفم این بود چیکار داری ب محیط بی ...

اشتباه کردم راه برگشت ندارم الان ساختمان داره سفید کاری میشه بعدش شیشه ها رو بذاریم و درها  رنگ بشه خلاصه نمیتونم نصفه رها کنم مادرمم میگه میبینی شوهرت اینقدر حساسه چرا برا خودت درد سر درست میکنی پریروز با مادرم پنج تا روستا و بخش رفتیم دنبال یه گچ مخصوص گیرم نیومد روز بعد هی پسرم رو سرگرم میکردم که نگه یهو گفت بابا تا هوا تاریک شده بود مامان دنبال گچ بود همه جا رفتیم اینقدر عصبانی شد گفت مامانت همه غلطی داره می‌کنه معلوم نیست چکاره هست امروز زندگی رو بروش سیاه میکنم پسرم شروع کرد التماس کردن و گریه بابا کاریش نداشته باش منم شروع کردم جواب دادن گفتم دلم میخواد دوست دارم به کسی مربوط نیست 

ی سری به تاپیکات زدم، چقدر شما ادم مهربون و عذاب وجدانی و با مسئولیتی هستی هرچند خود تو ازربین می بری ولی دنیا به این جور ادم ها احتیاج داره. کاش قدرتو بدونن. عزیزم سیستم اداری ایران همینه اگه درست کار کنی هیچ وقت نه ارتقات میدن نه از منطقه ی بد منتقل ت می کنن ولی اگه بد باشی چون نمی خوانت با هر سمت یا انتقالی از شهرستان موافقت میشه.