2777
2789

شدم هفتاد و پنج کیلووووو باید شصت پنج باشم قدم ۱۶۶ تو زو خدا بگین چیکار کنم😭😭😭😭من میخوام لاغر شم ولی این زوزا خیلی خیلی میخورم

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

پولشو از کجا میاری ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پولشو از کجا میاری ؟

وااا😐😐😐

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

وااا😐😐😐

عزیزم خب بگو تا نظر بدم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

من از دیروز تا الان ۴ تا بستنی خوردم با یه چیپس و کرانچی تند حس چربی اضافه بهم دست داد 😂😐 البته بعد از چند ماه اینجوری نیست هر روز بخورم ولی همینم باید کمتر کنم بهتره ولی نمیتونم لامصب از خوراکی بگذرم 😑

🪶

برنامه مانکن نصب کن

برنامه مانکن مگه میتونه جلو اشتها منو بگیره من زیره دارم دو ساله قبلا هم خوب باهاش وزن کم کردم اما جدیدا اراده ندارم شیر هم میدم البته بچم یکسالشه غذاخوره اما خب باز. ضعف میکنه آدم 

برنامه مانکن مگه میتونه جلو اشتها منو بگیره من زیره دارم دو ساله قبلا هم خوب باهاش وزن کم کردم اما ج ...

رو من خیلی اثر داشت 

جلو اشتها نمیگیره ولی اراده رو قوی میکنه انگیزه میده 

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

عزیزم خب بگو تا نظر بدم

این موضوع چه ربطی به پول و در آوردن پول داشت اصلا من الان بشینم بگم از کجا پول میارم چیپس پفک بستنی میخرم؟😂😂🤣