2777
2789
امیدی ب بهبودی ندارم. حس میکنم فلج شدم

من ی ماهه زایمان کردم اونم دوم فقط بگم مرگو با چشمام دیدم ی دفعه ۱۵ کیلو تو ۱۰ روز کم کردم فقط با شیاف زنده بودم الان تازه بعد ی ماه یکم میتونم زندگی کنم کمرمم هنوز درده

من ی ماهه زایمان کردم اونم دوم فقط بگم مرگو با چشمام دیدم ی دفعه ۱۵ کیلو تو ۱۰ روز کم کردم فقط با شی ...

ای بابا. قدم نو رسیده مبارک باشه عزیزم...من بی حسیم این دفعه خوب بود...شانس آوردم اسپاینال نبود...و کمرم بیشتر از قبل درد نمیکنه...من قبلا هم کمر درد داشتم...ولی بخیه هام بی نهایت درد می‌کنه...انگاری میخان منو بکشن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فرزند چهارمم رو در هفت ماهگی سزارین شدم. بهم فشار اومده بود و کیسه آب پاره شد. این چهارمین سزارینم ...

ای بابا چقدر وحشتناک.‌‌..واقعا ناراحت شدم...حالا ببین من تو چحالیم در یک بیمارستان خصوصی و با دکتر عالی نمیتونم برم دستشویی و زیرم کثیف کردم

امیدی ب بهبودی ندارم. حس میکنم فلج شدم

سلام گلم حتما بگو دکتر چکت کنه به من بعد از عمل هر روز تا ده روز تو بازوهام  آمپول انوکساپارین میزدن برای جلوگیری از آمبولی چون غلظت خون داشتم حتما به دکتر بگو چک کنه درد پاهات از چیه از کمر بی حس شدی؟ان شاله زودتر خوب میشی 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

ای بابا. قدم نو رسیده مبارک باشه عزیزم...من بی حسیم این دفعه خوب بود...شانس آوردم اسپاینال نبود...و ...

زایمان دوم اونم سه زازین و با فاصله کم من چند نفر دیدم بخیه هاشون درد داره فقط خوب تغذیه کن و ملین بخور موقع دفع مشکل نداشته باشی ان شاله خوب میشی فکر کن قبلی یک بار شکمت شکافته شده باز برای بار دوم شکافته شده طبیتتا درد میگیره گلم 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

سزارین اولم خوب بود فقط من رعایت نکردم دردسرهایی داشتم...اما الان کلا فلجم

خواهرام

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

مگه سزارین دوم بدتر از سزارین اوله

من سزارین دومم اصلا سختتر نبود.

سومیش خیلی درد کشیدم بعدش. چهارمی باز زیاد درد نداشتم

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
ای بابا چقدر وحشتناک.‌‌..واقعا ناراحت شدم...حالا ببین من تو چحالیم در یک بیمارستان خصوصی و با دکتر ع ...

اونکه نرسیدی بری دستشویی عجیب نیست. گوارش، بعد از عمل به هم میریزه...ولی اینکه دردها خارج از حد تحمل باشه، باید با جراحت مشورت کنی حتی اگر لازم باشه، یه جراح دیگه ویزیت کنه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟