2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من سزارین اول محل جراحی درد نداشت اما پاهام انگار ۱۰۰۰ کیلو شده بودن اصلا نمیتونستم تکونشون بدم تا ۲۴ ساعت کم کم خوب شدم نهایتا ۴۸ ساعت

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

مسکن مصرف کردی؟

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
من سزارین اول محل جراحی درد نداشت اما پاهام انگار ۱۰۰۰ کیلو شده بودن اصلا نمیتونستم تکونشون بدم تا ۲ ...

سزارین اولم خوب بود فقط من رعایت نکردم دردسرهایی داشتم...اما الان کلا فلجم

بله

توی بیمارستان هستید یا منزل؟

اگر هنوز بیمارستانید، بگید بیان بخیه ها و اطرافش رو چک کنن، کلا شرایطتون رو کنن.

اگر موردی نبود، این درد فقط با راه رفتن بیشتر درست میشه. هرچی زیادتر بخوابید، بدتره

سزارین یه جراحی خیلی عمیق و بزرگه. قرار نیست بعدش همه مثل بعضی بلاگرا آهنگ بذارن قر بدن! شیاف دیکلوفناک گاهی دوتا با هم لازمه ولی قبلش با ماما یا پرستار مشورت کنید. مصرف مایعات هم یادتون نره

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
حرف حق...مرسی عزیزم

ان شاالله عوارضش زودتر تموم بشه

فرزند چهارمم رو در هفت ماهگی  سزارین شدم. بهم فشار اومده بود و کیسه آب پاره شد. این چهارمین سزارینم بود و قرار بود یه متخصص درجه یک توی بیمارستان خصوصی تاپ در تهران جراحیم کنه. پزشک خانوادگیمون بود. حالا کجا بودم؟ بیمارستان فرقانی قم! کی منو عمل کرد؟ رزیدنت زنان! اونم با شرایط وخیمی که داشتم. ۶۰ درصد جفت کنده شده بود. 

خب کاملا واضحه وقتی جراح، دانشجو باشه، تکلیف بخیه ها چیه...دخترم نارس بود و توی ان آی سی یو، بهش دستگاه وصل کردن...

به محض اینکه اجازه پیدا کردم از تخت بلندشم، خودمو رسوندم بالای سر دخترم...رفت و آمد مکرر باعث شد درد سزارین رو فراموش کنم. بخیه ها به علت افتضاح خانم دکتر دانشجو عفونت کرد. خیلی اذیت شدم تا خوب بشه. ولی همون راه رفتنا کمکم کرد

امیدی ب بهبودی ندارم. حس میکنم فلج شدم

این چه حرفیه

البته باید قبول کنیم که زایمان طبیعی فیزیولوژیک، از سزارین بهتره.

اما شما هم نگران نباش. نمیدونم تجربه چندمته، ولی تا یکی دو ماه مشکلات بخیه وجود داره. ممکنه تا یکی دو سال حتی محل بخیه ها کشیده بشه و درد بگیره.

یادمه پسرم یک سالش بود، میرفتم ورزش. نمیتونستم بعضی حرکات رو انجام بدم. احساس کشیدگی همراه با درد داشتم. سزارین سوم که شدم، نمیدونم چرا مشکل حل شد و ۶ ماه بعد از زایمان رفتم دوره تربیت مربی نینجا