2777
2789
عنوان

هر کسی نمیتونه این شعر رو درک کنه

119 بازدید | 9 پست

من  میگم. ....

حق با تو بود... من آرامشت هرگز نبودم

در حدِ عشق و خواهشت، هرگز نبودم

من ساده بودم، دنبال  مهر و قلب پاکت

آن  لیلی  رویاییِ مجنون‌کُشت، هرگز نبودم

حق با تو بود... من سال‌ها باخت دادم

دل را به آنچه سرنوشتم  ساخت دادم، اما 

آن دلبرِ طنازِ عاشق‌کُشت؟؟؟ هرگز نبودم!

من اشک  بودم...  اشکی از جنس دریا

با موج‌های بی‌قرارِ  در فکر فردا 

من ، موجِ  ناتمامی از عشق را ، به تو دادم

افسوس... پریِ دریاییِ دلبرکُشت هرگز نبودم 

قند در دهانم آب کردم و برایت  واژه سرودم

اما ...شیرینِ قصه ی فرهاد کُشت هرگز نبودم

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور ؟

تو‌مردم بی درک و فهم امروزی دنبال این میگردی شعرتو درک کنن حرفتو بفهمن  نمیدونم منظورت از این شعر با چه کسیه ولی ادما فقط چیزی که خودشون میخوان و دوست دارن درک میکنن میفهمن بتو که برسه نفهم میشن 

تو‌مردم بی درک و فهم امروزی دنبال این میگردی شعرتو درک کنن حرفتو بفهمن نمیدونم منظورت از این شعر با ...

درسته ولی فقط کسیکه تلاشش رو برای معشوق کرده و خواسته که خود واقعیش باشه ... ولی اون دنبال معشوقه افسونگر باشه متوجه میشه این شعرو یک سری ها شاید فکر کنن از سر ضعیفه متن شعر اما در واقع شاعر داره میگه من واقعی و ملموس بودم تو نتونستی درک کنی 

دقیقا از کجا میشه فهمید یه نفر واقعا عاشقه؟؟؟

ببین عشق واقعی به راحتی حاصل نمیشه و خیلی کمیابه ولی اگه  کسی تو رو با همه نقص هات دوست داشت اگه پای مشکلاتت موند اگه برات تلاش کرد و حاضر نشد از دستت بده  اون  آدم  دوستت داره  چون مردی که آدمو بخواد هیچ وقت نمی‌ذاره دختر از دستش بره و یکی دیگه تصاحبش کنه این حداقل خواستنه برای زن هم همینه اگه با سختی ها یا مشکلات طرف کنار بیاد پاش بمونه بله در واقع دوست داشتن واقعی اینه که هر دو طرف اگه موقعیت بهتر پیدا کردن بازم پای اون شخص بمونن حالا به نظرت چند در صد اینجورین