2777
2789
عنوان

خانوما لطفا بهم فکریتون نیاز دارم

197 بازدید | 28 پست

سلام..مامانا من یه ۶ ماهیه ی همسایه اومده تو کوچمون  ک از قضا  نسبته فامیلی با خونواده ی شوهر خواهرم دارن....یعنی تا قبل اینکه بیاد اینجا من اصلا ندیده بودمشون ..حالا تو پارک نزدیکمون میبینمشون گاهی ...و چون غریبه اس تو تهران( من نزدیک ۷ ساله تهرانم) ..جاییو زیاد بلد نیس همیشه از من میپرسه و منم همیشه راهنمایش میکنم و کمکش کردم....حالا اینا ب کنار خودش خانوم خوب و محترمیه  ولی یه پسر بچه داره کاملا شرو شیطون  و تو پارک همش پسرمو اذیت میکنه و امروزم پسرمو زد...منم چون رودربایستی دارم با خانومه همون باشوخی بهش تذکر دادم ک رفتارشو درست کنه بچش.....ولی کلا انگار این بچه حرف هیچکس ب ی ورش نیس و همش اذیت میکنه......الان من چون اوایل دلم براشون میسوخت دنبال مهد و پیش دبستانی بود بردمش همون جایی ک بچه خودمو  میبرم....الان اونم از هفته دیگه میخاد پسرشو بیاره مهد و پیش دبستانیشم همون جا ثبت نام کرده......من واقعا نگران بچمم...بچه من مظلومه کلا و زیاد اهل دعوا واینجوری چیزا نیس....پسر اونم ب شدت شیطونه و مدام حرفای زشت و رکیک میزنه و تو پارک خیلی پسرمو اذیت میکنه......چکار کنم بنظرتون🙁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من به بچه خودت بگو با چه افرادی دوست باشه با چه افرادی نباشه .

حالا از قضا این بچه آشناتون هست . دیگه پسر خودت داره وارد اجتماع میشه . بهش یاد بده با کیا دوستی کنه با کیا دوستی نکنه

به خانمه بگو جای دیگه ببره بچشو مهد

نمیبره جاییو بلد نیس..و از خوب بودنه منم انگار کیف میکنه ک چیزی بهشون نمیگم..

بخدا از غروبه  سر درد دارم و خوابم نمی‌نمیبره سر این موضوع...میترسم برا بچم مشکل ایجاد کنه

به نظر من به بچه خودت بگو با چه افرادی دوست باشه با چه افرادی نباشه .حالا از قضا این بچه آشناتون هست ...

پسر من اصلا ازش خوشش نمیاد میگه مامان بی ادبه...ولی اون ول کن نیست...از هر طرف ک پسرم میره میره بهش کرمشو میریزه  یا دوچرخشو میزنه یا به پسرم فوش میده حرصیش میکنه...امروز پسرم کلی گریه کرد تو پارک از دستش

قشنگ گوششون بگیر بگو وای به حالت بچمو اذیت کنی فهمیدی بچه پرو وتمام

ب خدا ک دلم میخاد...چون حرف آ میزاد حالیش نمیشه....کاش دستو پام میشکست حداقل مهد پسرم نمیبردمش..

میدونم اونجا هم قراره کلی از دستش حرص بخوریم

پسر من اصلا ازش خوشش نمیاد میگه مامان بی ادبه...ولی اون ول کن نیست...از هر طرف ک پسرم میره میره بهش ...

چه بی تربیته . ولی خب چون تو محیط پارک فقط پسر تورو میشناسه کرمشو رو این طفلک میریزه . 

بره مهد با بچه های دیگه دوست میشه رو اونا کرم میریزه . پسر توهم دوستای خوب پیدا میکنه .

چه بی تربیته . ولی خب چون تو محیط پارک فقط پسر تورو میشناسه کرمشو رو این طفلک میریزه . بره مهد با بچ ...

میدونی فارسی بلد نیس حرف بزنه

چون پسر من هم زبونشه  کلی اذیتش میکنه

..وگرنه جرأت نداره دورو بره بچه دیگه ای بره.....گرفتار شدم ب خدا🥹