2777
2789

تا وقتی که عروسی کردیم و دلشون هوای نوه کرده!

خواهش میکنم توی مسائل رخت خوابی دیگران دخالت نکنید حتی اگر اون شخص پسرتون/دخترتون باشه.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

یه دوستی داشتم خانواده همسرش سر بچه دارشدن بهشون گیر میدادن. اینام رفتن الکی گفتن ما مشکل داربم و دکتر گفته بچه دار نمیشید.

خلاصه دست از سرشون برداشتن . بعد چند سال هم بچه دار شدن

باشد که همه موجودات در صلح و آرامش باشند🙏 باشد که همه موجودات شاد باشند🙏🏻

اومدم تا پیک بزنم تاپیکه شمارو دیدم ‌. آنقدر امشب ناراحتم که خدا میدونه .من باردارم واسه بچه دوم  و بچه اولم پسره و این توراهیمم پسره ،امشب خواهرم و دختره ۱۳ سالش خونمون بود انقدر واسه اینکه بچه دومم هم پسره حرف خوردم ازشون که حد نداره .اونوقت منه احمق نشستم فقط گوش دادم انگار لال بودم حالا از دسته خودم ناراحتم .

به نظرم آدم باید حرفشو بزنه نذاره تو دلش بمونه .بچه دار شدن یا نشدن یا اینکه پسر دوس داشته باشی یا دختر اصلا به احدی ربطی نداره یه چیزیه بینه زن و شوهر ‌.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه دوستی داشتم خانواده همسرش سر بچه دارشدن بهشون گیر میدادن. اینام رفتن الکی گفتن ما مشکل داربم و دک ...

خانواده شوهره کم‌کار بودن، باید هی آدرس دکتر بهشون می‌دادن، هی نسخه تجویز می‌کردن و... 😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اومدم تا پیک بزنم تاپیکه شمارو دیدم ‌. آنقدر امشب ناراحتم که خدا میدونه .من باردارم واسه بچه دوم و ...

مگه واسه پسر آوردن هم حرف میزنم

یا من که دختر میارم فقط حرف میشنوم

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

مگه واسه پسر آوردن هم حرف میزنمیا من که دختر میارم فقط حرف میشنوم

اره بابا 

مادرشوهر من سه تا پسر داره اینقد به خاطری که دختر نداره هرجا میره بهش ی جوری میگن کاش ی دختر میداشتی 

اعصابشو بهم میریزن 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

هعی و منی که هنوز بچم تازه دنیا امده گیر دادن میگن دومی دومی حالم بهم میخوره ازشون

دقیقا 

منم هنوز بچه نیاوردم همین فکرو دارم حتی بچه ام نباشه میگن چرا نداری

وقتی اولیو میاری میگم دومی کو کلا زر میزنن‌ تحویل نگیر

اومدم تا پیک بزنم تاپیکه شمارو دیدم ‌. آنقدر امشب ناراحتم که خدا میدونه .من باردارم واسه بچه دوم و ...

شمام یه پیام بده بگو الان تو بچت دختر شده آیا توی اینهمه سال من حرف بارت کردم که بخودت اجازه دادی تو و دخترت حرف بارم کنین؟؟؟ بچه نعمت و هدیه الهی هس جنسیتشم به خود خدا مربوطه و خدارو هزاران بار شاکرم که بچم پسره 

منم بچه دومم رو باردارم وضع ما پایینه سر این حرف شنیدم نگاه بد خانوادم ناراحتم کرده