2777
2789

خودم شروعش می‌کنم

اینو از رفتار یه دوستم یاد گرفتم اگه با کسی دارید آشنا میشه تا جدی نشده و دیدید نیاز نیست حتی به دوست‌های نزدیکتون هم بهتره نگید 

اگه همون اول همه رو بگید حتی اگه یه بار بیشتر هم ندیده باشید پسر رو بعد باهاش ادامه ندید ممکنه بقیه یه جوری باشن انگار که باهاش تو رابطه بودین نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه

حالا شما بگید

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا حق باتوعه

بعدیش اینه که هیچوقت پیش پسری جوری رفتار نکنید که خیلیییی خیلییی زیاد بهش نیاز ندارید 

جوری نباشه که خیلی هم سرد باشید و اینا عادی باشید اما سعی کنید بهش بفهمونید که من دوستت دارم اما اگه نباشی هم خیلی زندگیم سخت نمی‌گذره 

خودتون رو عاشق تر نشون ندید خوشبخت ترید

با یه جمله کوتاه و خلاصه مفهومو برسون و تو انتخاب کلمات خیلی دقت کن. ادمارو وادار به تفکر کن نه اینکه یه طومار توضیح بدی. بذار خودشونم واسه فهمیدن منظورت یه زحمتی بکشن!...

Intj- خوشحال میشم بیاید چنل تلگرامم💙🥲✨️ https://t.me/Blu_eroseچندوقت یکبار راجب توسعه فردی و کمی روان شناسی صحبت میکنم خوشحال میشم بهمون ملحق شین:>

میفهمم چی میگی ولی متوجه نمیشم

زیاد پیچیده نیست که😅

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

وقتی یه نفر چه غریبه و چه آشنا اگه میبینی از چیزی خیلی ناراحته برو دستشو بگیر بگو درکت میکنم ،حق داری ،و ... بهش حس همدلی بده 

این چنان تاثیری در نظر طرف نسبت بهت داره که حد نداره، مخصوصا وقتی اوایل آشنایی با اون شخصه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
دقیقا درستهمن خودم میخوام اینکارو کنم باز یه حسی قلقلکم میده حرفامو به حداقل یکی دو نفر بگم😁

منم حس میکنم از زیادی برون‌گرا بودنمه

ولی دیگه سعی می‌کنم یه سری چیزا رو نگم

جایی که اولین بار میری سعی کن زیاد نخندی و سنگین باش ، موقعه راه رفتن قوز نکن ، وقتی مهمونی جایی اولین بار میری شیرینی یا میوه تعارف میکنن یه دونه بردار ، همیشه خوشبو باش 

وقتی یه نفر چه غریبه و چه آشنا اگه میبینی از چیزی خیلی ناراحته برو دستشو بگیر بگو درکت میکنم ،حق دار ...

اره ولی بستگی ب اون ادم و فرهنگ و محیط و... هم داره

یکسری از ادما طرز فکرشون متفاوته و حتی بدشون میاد از این کار و فکر میکنن فضولی! بدرفتاری میکنن...

ادم باید همهه چیو درنظر بگیره

Intj- خوشحال میشم بیاید چنل تلگرامم💙🥲✨️ https://t.me/Blu_eroseچندوقت یکبار راجب توسعه فردی و کمی روان شناسی صحبت میکنم خوشحال میشم بهمون ملحق شین:>

اره واقعا نگفتن خیلی خوبه

حداقل تا جایی که تصمیم نگرفتی ادامه بدی یا نه نگی بهتره