2777
2789
عنوان

چیشد که من عوض شدم

104 بازدید | 4 پست

من یه دختر خیلیی آروم بودم سرم به درس و مشق و کارو بار خودم گرم بود کاری به کار هیچکس نداشتم،یهو بخودم اومدم دیدم از یه ادم اجتماعی و فعال ،تبدیل شدم به کسی که بشدت درون گراس،باکسی حرف مشترکی نداره،درونم غوغایی بوده و هست،تو ذهنم هزاران سوال دارم گاهی وقتا خودمو محاکمه میکنم گاهی وقتا میگم نه تو مقصر نیستی!!این نشخوار فکری ازارم میده

چیشد که من اینجوری شدم؟چرا منی که انقددد حاضر جواب بودم تبدیل شدم به ادمی که نمیتونم حرفی بزنم نمیتونم از خودم درست حسابی بدون عصبانیت دفاع کنم؟ادمی که وقتی که سر کوچکترین مسئله یی عصبی میشه دستاش میلرزه،تپش قلب میگیره و نمیتونه مثه ادم حرف بزنه ؟چرا نمیتونم از کوره در نرمممم .چرااا من انقد عصبانیم؟چرا انقد لحن م تنده؟چرا همیشه جبهه میگیریم درمقابل هرحرفی که خیلیا براحتی ازش میگذرن؟خیلیا تو گذشته شون مشکل داشتن اما چرا منو انقد تغییر داد؟!!!!چرا من اینجوری شدم؟؟؟؟

#‍ از خود الانم متنفرم..دوسش ندارم 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینم.دوست ندارم اینطوری باشم

خیلی بده خیلی.همیشه حسرت ادمایی رو میخورم که باارامش میشینن تموم حرفاشونو میزنن 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

درونگرایی نعمته دارم خودمو میکشم درونگرا بشم

نه عزیزم هرچی اندازه ش خوبه.