2777
2789

کار درستیه؟

شوهرم خیلی سرد شده البته یهویی اینطوری نشده به مرور زمان

من معتقدم یا باید زیاد دوست داشت یا کلا دوست نداشت 

از کم دوست داشته شدن متنفرم وخیلی عذاب میکشم

بوس و بغلمون آنقدر کمه که اذیت میشم

همش اعتراض میکنم عین خیالش نیس

منم هر از گاهی جای خوابم رو عوض میکنم چون باهاش خوابیدن یا نخوابیدن هیچ فرقی ندارن

یعنی به من وابسته نیس که بگه بدون تو خوابم نمیبره

یا اینطوری نیس که شبا بغلم کنه 

منم از این رفتارهای سردش ناراحتم و تنها کاری که از دستم برمیاد اینه که حد اقل جای خوابمو جدا کنم بیشتر از این اعصابم بهم نریزه

تو خونه مثل خواهر برادریم 

من ۵ سال جا م رو جدا کردم بخاطر بچه اما بهت میگم نکن زندگیت بیشتر آسیب می بینه

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ادم هاواکنششون به عشق و شریک زندگیشون این نیست که بهش بچسبن... شما باید از ایشون بپرسید چطور راحتن و باهم در مورد علاقه ها تون صحبت کنید تا اینقدر جبهه نگیرید و الکی زندگیتون رو سرد خطاب نکنید 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭  
همه ادم هاواکنششون به عشق و شریک زندگیشون این نیست که بهش بچسبن... شما باید از ایشون بپرسید چطور راح ...

شاید مدلشه و از لحاظ عاطفی فعال نیس ولی من واقعا مهر طلبم دوس دارم همش بوسم کنه بغلم کنه قربون صدقم بره ولی دریغ

چیکار کنم آخهاون مرد هس باید یه حرکتی بزنه زن به عشق و توجه و رسیدگی نیاز داره

باید ببینی دلیلش چیه اقتصادی یا پای کسی وسطه یا دخالت دیگران یا خدای نکرده برات دعای ممکنه زده باشن باید باطل کنی

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

باید ببینی دلیلش چیه اقتصادی یا پای کسی وسطه یا دخالت دیگران یا خدای نکرده برات دعای ممکنه زده باشن ...

دلایلش زیاده

خودم میگم ۵۰ درصد مدلشه

۵۰درصد هم یکمیش مشکلات اقتصادی یکمیش بحث و دعواهایی که همیشه داریم مارو از هم دور کرده

یکمیش هم خستگی کار ...

شاید مدلشه و از لحاظ عاطفی فعال نیس ولی من واقعا مهر طلبم دوس دارم همش بوسم کنه بغلم کنه قربون صدقم ...

شما باید ببینید شریکتون اون سبکی نیست ولی باز گاهی خودتون پیش قدم همین بغل کردن بشید ایرادی نداره... توی زندگی نه ایشونو سعی کنید تغییر بدید نه شوهرتون میتونه شما رو تغییر بده ولی میتونید بخاطر همدیگه با خیلی کم و کاستی ها کنار بیایید 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭