2777
2789

خب خداروشکر 🤲چشممون به این تاپیک روشن شد

دیگه واقعا خسته ایم ازبس تاپیک های این مدلی میخونیم🤭

عشقم رفت❤️‍🩹

امشب تموم میکنم💔

بعد سه سال ترکم کرد

بیاین بگم پارتنرم چی گفت

دلم براش تنگه💔

والا پوکیدیمدیگ بااین تاپیک ها🤭

و ما ریشه‌هایِ تَنیده از اُمیدیم🌿✨.️                             🪴اللهم عجل لولیک الفرج🪴امروز مورخ۱۴۰۴/۳/۱۶ =عیدقربان من چند تا حاجت خیلی خیلی  بزرگ دارم ❤️🤲امیدوارم بشه تاعیدقربان سال بعدی به همشون رسیده🪴🥰باشم الان یسره درحال تلاش توکل توصل و....هستم اگ این بیوگرافی خوندی برام دعا کن!!ممنون میشم اجرت با امام حسین ع🏴💖🌱 راضیم به رضای تو یارب🙏🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه‌ ازچوب خدا صحبت می کنند

ولی یکی خبر از بوسه های خــــدا

نمی دهد  درحالیکه

خداوند کلامش راهمیشه

با الرحمن و الرحیــم

آغاز می کند؛ بــارش

بوسه های بی ‌منت

خـدا را برایتان

آرزومنـدم

من زندگی خیلی غمگینی دارم اما گاهی مثل امشب حالم خوبه. دوست داشتی بگو چرا غصه داری

غصه مشکلات خانوادگی غم ازدست دادن پدرکه عاشقش بودم نمیتونم دوریش تحمل کنم غم خیانت شوهرطلاق گرفتم غصه مادرفلج 🥺

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏
غصه مشکلات خانوادگی غم ازدست دادن پدرکه عاشقش بودم نمیتونم دوریش تحمل کنم غم خیانت شوهرطلاق گرفتم غص ...

درکت میکنم واقعا حق داری غصه بخوری. منم همسر عزیزمو یک سال و نیمه از دست دادم.‌آخ که چقدر سخته. ولی چه میشه کرد. امیدوارم بتونی به زندگیت سر و سامون بدی

درکت میکنم واقعا حق داری غصه بخوری. منم همسر عزیزمو یک سال و نیمه از دست دادم.‌آخ که چقدر سخته. ولی ...

ممنون خدارحمتش کنه خداوند بهتون صبربده🙏

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏