2777
2789
عنوان

در مصرف آب صرفه جویی کنید

172 بازدید | 10 پست

حداقل کاری که ما میتونیم انجام بدیم

بحران آب پایتخت به آب شرب رسیده است و حالا بسیاری از شهروندان تهرانی کمبود آب خانگی را گزارش می‌کنند. تهران دومین استان ایران پس از سیستان‌وبلوچستان است که فقر آبی را تجربه می‌کند، اما علت فقر آبی تهران، اقلیم خشک منطقه نیست، بلکه میانگین بارندگی در تهران بالاتر از میانگین کشوری است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

علتش بی تدبیری مسئولین طی چند سال گذشته هست

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

علت اصلی کمبود آب و برق بی عرضگی مسئولینه

بعد بعضی ها میان میگن به خاطر گناه مردمه 

یا افتابه هاتونو پر کنین 

دبه پر کنین بذارین از بحران خارج بشیم 

به ما چه با افتابه اب اورده بودن الان رسیده بود تهران از دریا

مصرف مردم شش درصده تو ایران به فرض بکنن سه درصد مشکل حل میشه؟عمه من هندونه میکارهعمه من بیست میلیون ...

و احتمالا عمه‌ی من هم کارخونه فولاد تو بیابون میسازه 

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

والا تهرانیا خیلی ناز پرونده هستن اصفهان چی میگی ما از سال۹۶ به اینور تانک و پمپ وصل کردیم چون فشار آبمون خیلی خیلی کمه هم زمستون هم تابستون چند ساله که همین رواله اصفهان همیشه مظلوم بوده اون سال هیچکس صداش در نیاورد حالا تهران همچین کردن تو بوق و کرنا دارن میگن

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟