2777
2789
عنوان

عکس خواستگارم

1003 بازدید | 69 پست

پسر خوبیه  در کل همسنیم هردو ۲۹

شرایط کاریش خوبه و مدیر شرکت ابزار آلات ماشینه 

ولی میگه مدتیه افت کرده 

و گفت میترسه که بعد ازدواج شرمنده بشه و نگرانه

و اینکه ترک هست من لر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

وقتی گذاشتی لایک کن

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

ادم خوبیه فقط زود عصبیمیشع 

درخواست دوستی بهم ندید چون نمیتونم قبول کنم ،تو تاپیکای حس ششم تگم نکنید چون به سوالی جواب نمیدم، اینهمه جواب دادم به حد کافی ،اینهمه وقت گذاشتم به حد کافی دیگ کافیه بقول دکتر انوشه خیلی خوب این مرحلهاز عاقل شدن رو توصیف میکنه🧠👌🏻'مدت هاست که از آدم‌های سمی فاصله گرفتم!سمی از نظر من یعنی؛دروغگو، نمک نشناس، بی‌معرفت،دورو، پرحاشیه و ‌...' نمیدونم شاید عاقل شدم یه نصیحت هم کنم به کسی زیاد محبت نکنید وقت  نذارید  تهش میشید مثل من مهربون با قلب شکسته دل خوش بودم میام این سایت دوست خوب پیدا میکنم ،اما باور کنید  آدم دورو  مجازی و واقعی نداره اما درسته شاید دو سه تا دوست خوب هنوز دارم اینجا که دوسشون دارم راستی  آدم مهربون خیلی کم پیدا میشه هوا همو داشته باشیم خدا به دلهامون  نگا میکنه تو نیکی کن در دجله انداز دلتون  نگیره از کسی ما خدا رو داریم ، هر پنجشنبه و جمعه توسل میخونم بهم بگید شمارم دعا کنم الهی همه عاشقا به هم برسن  منم دعا کنید برسم به  پیمان 

اوند لایک

- قانونِ نانوشته‌ :  تو دلِ کسایی رو می‌شکونی ك برات مهم نیستن ، اما تقاصش رو سرِ کسی پس میدی ك خیلی برات مهمه‌ .                                                                        من که ازت گذشتم خدا ازت نگذره :))                                   کسی ام که از تظاهر کردن بدش میاد و تصمیم گرفتم هرچیم که شد اگه هم رفتارم باعث شکستن دل کسی میشه بازم همون رفتارو بکنم و خود واقعیم باشم بزار اصلا دلشون بشکنه به من چه بزار برن بمیرن از این به بعد هروقت شرایطش پیش بیاد دلشونو هم میشکنم تا دیگ فک نکنن بازم کسی که میاد جلو و خورد میشه منم 😏                                           به قول یکی واس خودم ارزش قائل میشم راحت رو ادما خط میزنم مهم نیس بهم بگن سادیسمی یا چی من کار خودمو میکنم دیگ دلم شکستع نیست زخمام هم همش خوب شدن🙃✨