2777
2789
عنوان

یه غلطی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 53 پست
چرا لو دادی با پسربوده دیگ

خب اونا خودشون میدونستن قبل هم با کسی بوده  ولی من مثل آژانس رفتم چون خودمم اسنپم میخواست به اونا بگه من گفتم چرا کاری کرد کا من نتونم اون روستا برم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب اونا خودشون میدونستن قبل هم با کسی بوده ولی من مثل آژانس رفتم چون خودمم اسنپم میخواست به اونا بگ ...

نباید لو میدادی تو شرایط بد هست چون نوشتی کتک زدن و اینا یوقت ممکنه بلایی سرش بیارن چیزی نمیگفتی درمورد پسر حالا 

[QUOTE=391606632]نباید لو میدادی تو شرایط بد هست چون نوشتی کتک زدن و اینا یوقت ممکنه بلایی سرش بیارن چیزی نمیگفتی به محض رسیدن به روستا اونا کتک زدم من اصلا لو ندادم  بعدا یواشکی خاله اش پرسید نشونی دادم اون گفت داماد منه هیچ کس نگفتم که 

اونا میگن عاره زنه از روستا بیرون بره  خب زنه میدونس چرا گفت بیا ببر منم گعتم کی میدونه گفت خواهرم گفتم حالا که میدونه پس خوبه نگو الکی گفته

حالا همون خاله به همه میگه😵‍💫ابرو کسی نبر هیچوقت

نه نمیگه چون گفت اگه بگم مهریه دخترمو نمیده  در صمن چطور اون با اینکه میدونست روستا حرف دراره منو اونجا کشوند گفت خواهرم میدونه بیا ببر