2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بی‌رحمانه با پسرم بازی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 40 پست

من تجربه فرزند بزرگ کردن طبیعتا ندارم ولی از من میشنوید دخالت نکنید و بذارید با هم رقابت کنن

یه جایی بالاخره پسرتون از پدرش میبره و اونجاست که بزرگ شدن و مرد شدن اتفاق میفته و یاد میگیره برا همه چی باید بجنگه تا به دست بیاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کودک درون شوهرت شیش سالشه

قابل کنترل نیست🤣 به بچه کوچیک‌تر حق بده

نترس، پدر خوبیه که با بچه‌اش بازی می‌کنه 

مطمئن باش حواسش هست که دلشو نشکنه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

فکر کن اونم ی بچه اس که داره با پسرت بازی میکنه 

همش که نباید پسرت ببره 

قدیم بچه ها باهم بازی میکردن برد و باخت بود الان با والدین فقط میبرن همینه که تحمل باخت تو زندگی رو ندارن 

گاهی خودت باهاش بازی کن بهش بباز

خب شوهرتون درست میگه باید یاد بگیره همیشه برنده نیس منم بازی میکنم با بچه ام بعضی اوقات من میبرم نشون میدم قرار نیس اون همیشه برنده باشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

😂😂😂

هم حرف شما درسته هم پدرش

ولی باید تعادل باشه 

بعضی وقتا پدرش ببازه بعضی وقتا هم ببره که یاد بگیره همیشه جوری که دوست داره پیش نمیره شرایط

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

من از یه مشاور شنیدم میگفت 

دفعه اول بزرگتر تو هر بازی برنده باشه تا بچه راه و روش و یا بگیره و به بچه بگه تلاشت و بیشتر کن... 

ولی دفعه دوم  بزار بچه ببره که هم طعم پیروزی بچشه و ذوقش برای ادامه بازی بیشتر بشه،  هم یاد بگیره با تلاش کردن به هدفش میرسه... 

من همیشه هر بازی جدیدی برای دخترکوچولوم میخرم همین روش و انجام میدم واقعا جواب خوبی گرفتم 

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
خدایا شوهر لجبازبهم بده😂

اگر من رو می دیدی با استرس دارم بازیشون را نگاه میکنم که پسرم بغض نکنه این دعا را نمیکردی هیچ وقت دختر

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗