2777
2789

امروز با دوستم رفته بودیم بیرون رو نیمکت نشسته بودیم یه پیرزن هم اون طرف تر نشسته بود بعد داشتیم صحبت میکردیم و من داشتم برا دوستم درد و دل میکردم و از اشتباهی که کرده بودم میگفتم یهو پیرزنه در اومد گفت ببخشید نظر میدما ولی اتفاقی شنیدم و شما دخترا چطور جرئت میکنین با پسر آشنا بشین و خیلی کارت اشتباه بوده و فلان و خدا به پدر و مادرت رحم کرده

خیلییی حرصم گرفت دلم میخواست خفش کنم ، من برا دوستم درد و دل میکردم بعد اون نظر میده

اه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این داستان پیرزن فوضول و زبون دراز😂

تازه بعد داشتیم راجب چیز دیگه میگفتیم ، دوستم میگفت من یه قرص میخورم منیزیم و فلان و اینا توش داره

بعد زنه گفت عه منیزیم منم میخورم و اینا😑😑

بذار همسن اون خانم بشی بعد

والا من کلا تو کار هیشکی دخالت نمیکنم

شاید بشینم گوش بدم ولی نظر نمیدم

اصن شاید طرف خودش میدونه اشتباهشو من برا چی آدم هفت پشت غریبه باید سر کوفت بزنم به طرف؟

باورکن اون پیرزنه تو جونی هاش اینقدر دوست پسرداشته😂😂😂😂حالا که سنی ازش گذشته به جوون ها پندواندرز ...

والا به خدا

اصن از اینکه نشسته بود حرفامونو گوش میکرد خوشم نیومد

تازه داشتم به دوستم عکس نشون میدادم ، اونم سرک میکشید

دیگه آخرش اعصابم خورد شد به دوستم گفتم پاشو بریم یه جا دیگه

به جای شخص به حرف دقت کن فکر کن اول و آخر حرف اون خانم فقط برای راهنمایی خودت بوده تهش گوش ندی بخوای خودت تجربه کنی دیگه گوشی برای شنیدن درد دل وغرصتی برای جبرانم نداری حتی پاش بیفته دوستت هم مسخره میکنت که براش از غمت بگی الان نبین همدردی کنه یا ازت بپرسه همون دوست هم می‌تونه حرفات رو برات اتو کنه و..

الان میای بگی به منم فضول خودت الان نظر خواستی 

به جای شخص به حرف دقت کن فکر کن اول و آخر حرف اون خانم فقط برای راهنمایی خودت بوده تهش گوش ندی بخوای ...

من الان خودم اومدم برا شما گفتم

ولی اون موقع که اون خانم مخاطبم قرار ندادم که نظر داد

چیزی هم که برا دوستم میگفتم چیز آنچنان بدی نبود که بخواد آتو کنه چون خانوادم هم خبر دارن

من الان خودم اومدم برا شما گفتمولی اون موقع که اون خانم مخاطبم قرار ندادم که نظر دادچیزی هم که برا د ...

شما هنوز جوانی به نظرم اون خانم مسندبودن وشدیدا دلش تنگ بوده می‌خواسته با شما سر صحبت رو باز کنه احتمال زیاد دلش گرفته آمده نشسته تو پارک قصد فضولی یا اهانت نداشته نظر داده الآنم دخترا حالا منظورم شخص شما نیست خیلی جلو پسرا خودشون رو کوچیک میکنن خواسته راهنماییت کنه از اونجا که گفته پدرومادرت خدا رحم کرده به خودت حتما تفکرش رو گفته یا نه ماجرایی رو که گفتی تصور کرده 

در کل ازش به دل نگیر افراد مسن که ماهم روزی پیر میشیم خیلی گاهی دلشون کوچیک میشه دوست دارن حرف بزنن