2777
2789
عنوان

مدل گوشیتون چیه

78 بازدید | 14 پست

بنده هنوز فقط شیائومی نوت 8 دارم چون خوشبختانه یا متاسفانه چند قرن از جامعه عقب هستم و اینکه یه روز همه میگفتن شیائومی اصلا بدرد نمیخوره و خراب میشه الان قدیمی ترین برند شیائومیِ بنده بعد سال ها هنوز عالیه

البته میخوام گوشی بخرم و شما چه مدل گوشی خریدید ازش راضی اید؟

울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و ت‍‌و خ‍‌واه‍‌ی خ‍‌ن‍‌دی‍‌د در ج‍‌ا‍‌ی‍‌ی ک‍‌ه‍‌ ق‍‌ب‍‌ل‍‌اً گ‍‌ری‍‌ه ک‍‌َرده‍‌ ب‍‌و‍‌دی :)))

نوت ۱۳ پرو فورجی 

خوبه یساله خریدم

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚                                                                                         اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

A16 استفادم در خد چند تا عکس روزمره و استفاده از سوشال مدیاست بله راضی

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

نوت سیزده پرو 

به شدت راضیم 

برای اولین تجربم از شیائومی خیلیی خیلی راضیم 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

یک آیفون 16 فقط چند تا برنامه روش دارم برای تماس با همسرم 

و عکس 

یک شیامی ۱۳پرو هم دارم سیم کارت روشه برای تماس و نی نی سایت و برنامه های درسی پسرم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

یک آیفون 16 فقط چند تا برنامه روش دارم برای تماس با همسرم و عکس یک شیامی ۱۳پرو هم دارم سیم کارت روشه ...

عه یادمه توی یک تاپیک درباره مهاجرت شما گفتید قرار مهاجرت کنید به کشور سوئد می خواستم بپرسم مهاجرت کردید البته ببخشید ها 🌹

عه یادمه توی یک تاپیک درباره مهاجرت شما گفتید قرار مهاجرت کنید به کشور سوئد می خواستم بپرسم مهاجرت ک ...

😍😍خوبید عزیزم اوایل مردادماه انشالله 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

😍😍خوبید عزیزم اوایل مردادماه انشالله

بله ممنون خوبم انشاالله به سلامتی به مقصد برسید 😍🌹 شنیدم توی کشورهایی مثل سوئد و فنلاند الان که فصل تابستان روز و خورشید غروب نمیکنه تا دو ماه دیگه این واسه همه‌ی شهر های کشور سوئد صدق می کنه ؟

بله ممنون خوبم انشاالله به سلامتی به مقصد برسید 😍🌹 شنیدم توی کشورهایی مثل سوئد و فنلاند الان که فص ...

خوب بمونید عزیزم💗🌈 کل کشور که اینطور نیست فقط فقط بخش های شمالی اینطور هست 

آها ممنون از پاسخ گویی شما 🌹💜🫂

خواهش میکنم عزیزم💗🌈