2777
2789

من اگه خودم در حال غذا خوردن باشم  و حیونی بیاد یا حیوون بچه یا مریض ببینم بهشون غذا میدم اما با اینکه بعضیا می رن گوشت می خرن میدن مثلا به گربه های کوچه مخالفم

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری که کلاً درهای گفتگو در همه زمینه ها بسته می شه و هرکسی فکر می کنه خودش دانای کل و کاری که می ...

من همه گفت و گو هارو نگفتم

تو این مورد رو عرض کردم که تبادل نظر نتیجه نداره

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

به همون اندازه که غذارسانی و کمک به آسیب دیده ها مهمه عقیمسازی هم مهمه. چون با تولیدمثل زیاد جمعیتشون تو زندگی شهری پر از ماشبن زیاد میشه و آسیب میبینن. ما آدمها هم با اومدن بهداشت و واکسن شروع کردیم به پیشگیری از بارداری و جلوی زادوولد زیاد که قبلا از طریق مرگ طبیعی کنترل میشد و گرفتیم.

ببینید طبیعت از قبل از ما انسان ها وجود داشته و حتی قبل از ما حیواناتی در کره زمین زندگی می کردن و خودشون برای بقا تلاش کردن و حالا یا منقرض شدن و یا به بقا ادامه دادن

دنیای حیوانات منهای حیوانات اهلی که ما مسئول مراقبتشون هستیم دنیای شکار و شکارچیه

همه چی باید روند طبیعیشو طی کنه، متاسفانه ما آدما داریم‌ همه چیو از حال طبیعیش خارج‌میکنیمهیچ موجودی ...

شما هم واکسنات و نزن آنتی بیوتیک نخور بزار طبیعت ضعیف تر و حذف کنه قویتر و بزاره برای بقا

آدم دلش نمیاد غذا نده

ولی کار اشتباهی هست ،وقتی غذا براشون آماده باشه سرعت تولید مثلشون بیشتر میشه چون انرژی شون برای بقا مصرف نمیشه،ضعیف تر ها هم حذف نمیشن

موجوداتی که غذای اینا هست هم شکار نمیشن و تعدادشون بالا می‌ره

در کل کار نادرستیه

همه چی باید روند طبیعیشو طی کنه، متاسفانه ما آدما داریم‌ همه چیو از حال طبیعیش خارج‌میکنیمهیچ موجودی ...

ولی من یجور دیگه فکر میکنم 

اگر خدا نخواد هیچ اتفاقی نخواهد افتاد 

ما واسطه و وسیله ایم شاید یجایی روزیه یک شخص یا حیوان یا هر جنبنده ای دست ما باشه 

کو ؟!  کجاست !؟

والا به سگ ها ندین

سگ های ولگرد زیاد میشن امنیت منطقه زیر سوال میره

تازه گفتن با گرگ ها امی زش دارن و بچشون از گرگ هم خطر ناک تر هست

همش دارن تو تلویزیون داد میزنم ندین

فک کن محله پر بشه از گربه یا سگ

حالا پرنده ها اشکال ندارن

ولی سگ و گربه ثواب نداره، بلکه اگه موجب آزار بقیه بشن گناه هم داره

شما هم واکسنات و نزن آنتی بیوتیک نخور بزار طبیعت ضعیف تر و حذف کنه قویتر و بزاره برای بقا

دقیقا همینجوری هستم، کاملا ارگانیک و طبیعی😂

خدا رو شکر تا بحال بجز برای کشیدن و‌پر کردن دندون به‌پزشک مراجعه نکردم

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

خب ما برای غذا دادن به حیوانات به یکسری از اونا دسترسی داریم به همشون که نمی تونیم غذا بدیم مثلا سگ ها اگر تعداد سگ ها زیاد بشن می تونن به صورت گروهی به حیوانات دیگه حمله کنن و جون حیوانات دیگه که اتفاقا در معرض انقراض هستنو به خطر بندازن