2777
2789
عنوان

چکار کنم برام خرج کنه❓

117 بازدید | 11 پست

یه ماه دیگه عقدمونه

چکار کنم نامزدم دست به جیب بار بیاد، مثلا اگر ازش برای چیزی پول خواستم کم داد یا نداد گفت خرجتو کمتر کن عزیزم درحالیکه میدونم به لحاظ مالی مشکلی نداره، تو اون شرایط چکار کنم ؟ 

واسه خودت کم نذار اول زندگی برای خرج مراسمو اینا در حد معقولش نه زیاده خواهی  ازش بخواه و هرچی که نیازت هست بخر نخری عادت میکنه که فقط تو از خواسته هات بزنی 

نخری عقده میشه برات برای خودت ارزش قائل باش 

کو ؟!  کجاست !؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه ادم خسیس رو میشه تغییر داد؟

من فکر نمیکنم نامزدم خسیس باشه اما میدونم یکم حساب کتابش زیادیه، مثلا پول راحت و زیاد نده اما مثلا یه چیز نیاز داشته باشم یه دونه خوبشو برا تولدم بگیره 

مدلش اینجوریه انگار 

واسه خودت کم نذار اول زندگی برای خرج مراسمو اینا در حد معقولش نه زیاده خواهی ازش بخواه و هرچی که نی ...

خب اینو میدونم . مثلا اگر ازش خپاستم ماهیانه ای که بهم میده رو بیشتر کنه و یکم طفره رفت چکار کنم؟ قهر کنم؟ بیشتر باهاش حرف بزنم؟ کلا روشش چیه 

اگر مبلغ پیشنهادیمو اوکی نداد چیکار کنم؟ در نظر بگیر میدونم که مشکل مالی نداره

با اعتماد به نفس بگو من اینقدر نیاز دارم 

ولی تو زندگی رفتی کارت باید دست خودت باشه 

کو ؟!  کجاست !؟