مامان_اینده1 مدیر استارتر عضویت: 1396/01/28 تعداد پست: 7516 عنوان اسنپ پی برا خرید قسطی و چطوری فعال کنم 156 بازدید | 13 پست کسی میدونه؟؟؟چیکارباید کرد که فعال شه خرید قسطیم توی اسنپ؟ پیکی به سلامتی خداوند بزن 1404/05/01 | 21:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
___goliiii___ عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 1516 قبلا خرید کردی از اسنپ ؟ تو قسمت سرویس اعتباری برو ببین چقد اعتبار داری بعد موقع خرید گزینه ی پرداخت اسنپ پی رو انتخاب کن اگه جوابت رو ندادم بدون حرفات خیلی احمقانه بوده حوصله ت رو نداشتم .
مامان_اینده1 مدیر استارتر عضویت: 1396/01/28 تعداد پست: 7516 قبلا خرید کردی از اسنپ ؟ تو قسمت سرویس اعتباری برو ببین چقد اعتبار داری بعد موقع خرید گزینه ی پرداخت ... اره چندباری خرید کوچیک کردمبعد توی برنامه جداش که میرم کدملی مو میذم میگه اصلا سرویس اعتباری برام فعال نیست پیکی به سلامتی خداوند بزن
سلاممممممممممممچ عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 3584 بزن روی سرویس اعتباری شماره و کد ملی بزن تا فعال شه بهت اعتبار میده بعدش تو قسمت فروشگاه راحت خرید کن۴قسطه میشه
مامان_اینده1 مدیر استارتر عضویت: 1396/01/28 تعداد پست: 7516 بزن روی سرویس اعتباری شماره و کد ملی بزن تا فعال شه بهت اعتبار میده بعدش تو قسمت فروشگاه راحت خرید ک ... مثلا تا چندتومن؟؟اخه از اسنپ پی کدملی میدم قبول نمیکنه میگه براتون فعال نشده پیکی به سلامتی خداوند بزن
سلاممممممممممممچ عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 3584 مثلا تا چندتومن؟؟اخه از اسنپ پی کدملی میدم قبول نمیکنه میگه براتون فعال نشده اصلا فعالش کردی تا حالا؟؟؟ بستگی داره به من ۳ تومن داد اولین بار هر چقدر بیشتر خرید کنی قسطات زود بدی اعتبارت میره بالاتر مال خواهرم ۲۰ میلیون شده الان
مامان_اینده1 مدیر استارتر عضویت: 1396/01/28 تعداد پست: 7516 اصلا فعالش کردی تا حالا؟؟؟ بستگی داره به من ۳ تومن داد اولین بار هر چقدر بیشتر خرید کنی قسطات زود بد ... خرید ک میخوام بکنم میگه خرید بالای۱۰۰تومن قسطیهینی فعلا اعتبارم۱۰۰هزارتومنه؟ 😐🤣 پیکی به سلامتی خداوند بزن
سلاممممممممممممچ عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 3584 خرید ک میخوام بکنم میگه خرید بالای۱۰۰تومن قسطیهینی فعلا اعتبارم۱۰۰هزارتومنه؟ 😐🤣 نه اون برای همه همینه کالایی که میخری باید بالای ۱۰۰ هزار تومن باشه تا قسطی شهالان اصلا فعال کردی سرویس اعتباری رو تو اسنپ یا نه
مامان_اینده1 مدیر استارتر عضویت: 1396/01/28 تعداد پست: 7516 نه اون برای همه همینه کالایی که میخری باید بالای ۱۰۰ هزار تومن باشه تا قسطی شهالان اصلا فعال کردی سر ... میگم دیگه فعال نمیشه بلدنیستم باید چجوری فعالش کنم🥲🥲😔 پیکی به سلامتی خداوند بزن
سلاممممممممممممچ عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 3584 میگم دیگه فعال نمیشه بلدنیستم باید چجوری فعالش کنم🥲🥲😔 خب برو تو اسنپ الان نوشته سرویس اعتباری ابی رنگه کنار وانت و کامیون دیدیش؟
مامان_اینده1 مدیر استارتر عضویت: 1396/01/28 تعداد پست: 7516 خب برو تو اسنپ الان نوشته سرویس اعتباری ابی رنگه کنار وانت و کامیون دیدیش؟ اره عزیزم گزینه ای برای فعال شدن نداره پیکی به سلامتی خداوند بزن
مامان_اینده1 مدیر استارتر عضویت: 1396/01/28 تعداد پست: 7516 خب برو تو اسنپ الان نوشته سرویس اعتباری ابی رنگه کنار وانت و کامیون دیدیش؟ میکه درحالحاضر برای شما فعال نشدهبااستفاده از تمام امکانات باید فعالش کنم پیکی به سلامتی خداوند بزن
سلاممممممممممممچ عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 3584 میکه درحالحاضر برای شما فعال نشدهبااستفاده از تمام امکانات باید فعالش کنم خب این اکانت اسنپت که روشی باهاش خرید انجام دادی؟؟ رو یه شماره ای فعال کن که فعالیتت روش زیاد بوده باشهاز سوپر و اسنپ فود و ... هم سفارش دادی چیز؟
___goliiii___ عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 1516 اره چندباری خرید کوچیک کردمبعد توی برنامه جداش که میرم کدملی مو میذم میگه اصلا سرویس اعتباری برام فع ... فکر نمیکنم برای هرکسی فعال باشه برای منم فعال نبود ،با کدملی شوهرم که کارمند رسمیه وارد شدم . اگه جوابت رو ندادم بدون حرفات خیلی احمقانه بوده حوصله ت رو نداشتم .