2777
2789

سلام دوستان عزیزم 🫶🏻💖🌼

بچه ها چرا بعضیا فکر می‌کنن چون خانواده‌م شرایط مالی و اجتماعی خوبی داشتن، منم راحت رسیدم به این‌جایی که الان هستم؛

چون مهاجرت کردم، تحصیل کردم، پیشرفت کردم، پس حتماً همه چی برام آسون بوده!

ولی هیچ‌کس نمی‌بینه اون شبایی که تا صبح بیدار میموندم درس می‌خوندم  هیچ‌کس نمی‌دونه چقدر فشار روانی، دوری، اضطراب و شک به خودم رو تجربه کردم.

هیچ‌کس اون تلاشی که کردم رو نمی‌بینه، فقط نتیجه‌ش رو قضاوت می‌کنه!

آره، من خوش‌شانس بودم که خانواده‌م حمایتم کردن، ولی موفقیت خریدنی نیست!

پشت این مسیر، زحمت‌هایی هست که هیچ پولی نمی‌تونه جاشو بگیره!

پس قبل از اینکه فکر کنید کسی “راحت” به جایی رسیده، یکم مکث کنید. شاید داستانش، خیلی سخت‌تر از چیزی باشه که شما فکر می‌کنید...

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

کسی که تو مسیر اپلای باشه قشنگ تورو درک میکنهقدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهرینظرات بقیه به کتفت نباش ...

مرسی عزیزم موفق باشی 🫶🏻💖🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شرایط مالی و روانی خانوادت خوبهحداقل از صد پله جلوتر شروع به بالا رفتن کردینمیگم سخت نبودهولی از ...

آره قبول دارم عزیزم

عزیزم توی ایران خیلی از دختر ها هستند که استعداد دارن توانایی دارن اما شرایط مهیا نیست براشون 

برای شما شرایط تلاش کردن مهیا بوده 

دور و بر من پره از دخترایی که حق تحصیل ندارن 

حق اشتغال ندارن 

چه بسا اونها هم اگه شرایط داشتن به جایگاه های خوبی میرسیدن 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚                                                                                         اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

عزیزم توی ایران خیلی از دختر ها هستند که استعداد دارن توانایی دارن اما شرایط مهیا نیست براشون برای ش ...

درسته عزیزم حق با تو 

ولی جدا یعنی کسی هست به دخترش حق تحصیل نده؟😳

درسته عزیزم حق با تو ولی جدا یعنی کسی هست به دخترش حق تحصیل نده؟😳

خب عزیزم همینکه همچین چیزی تا حالا نشنیدی و ندیدی یعنی خانوادت تاثیر خیلی خیلی زیادی روی موفقیت های زندگیت دارن 😃

وگرنه من با رتبه ۶ کنکور دانشگاه مرکز استانمون نزاشتن برم در حالی که فاصله‌مون ۲ ساعت بود 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚                                                                                         اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

البته رشته کامپیوتر بودم نه تجربی 

خب عزیزم همینکه همچین چیزی تا حالا نشنیدی و ندیدی یعنی خانوادت تاثیر خیلی خیلی زیادی روی موفقیت های ...

آره درسته عزیزم

ای وای چه بد واقعا حیف بود نرفتی😢

بیوگرافیتو خوندم کنجکاو شدم بیشتر راجع به رشته و البته مهاجرت با رشتت اطلاعات به دست بیارم چون دارم یه مقاله کامل و جامع برای مشاغل مختلف و مهاجرت مینویسم

این تاپیکتو خوندم راستش خندم گرفت

نه برای مسخره ابدن

برا اینکه شما مدعی هستی اگه موفقیتی به دست میاری این موفقیت پایه و اساسش  تلاشهاته‌ و شاید بقیه تلاشی نمیکنن

یکم ک خوندم متوجه شدم سالانه حدودن سی هزار پوند هزینه دانشگاهته (که درامد سالانه یه شغل متوسط توی لندنه/تازه قبل از کسر مالیات)

نمیگم تلاش نکردی نه!

چون منم خانوادم ساپورتم کردن و خودمم تلاش بسیار کردم تا به این جایگاه و موفقیتم رسیدم

اما واقعا این موضوع خنده داره که خودتو با کسی ک تلاش میکنه خودشو از صفر میکشه بالا مقایسه کنی!

این کامنتمم به چشم یه کامنت دوستانه نه انتقادوارانه

بیوگرافیتو خوندم کنجکاو شدم بیشتر راجع به رشته و البته مهاجرت با رشتت اطلاعات به دست بیارم چون دارم ...

سلام عزیزم🫶🏻💖🌟

اول از همه ممنون که تایپکم خوندی 

دوم اینکه خیلی خوشحالم که کار مطالعاتی و تحقیقاتی انجام میدید و واقعا برام خیلی ارزشمند

بعد اینکه حرف شما واقعا منطقی هستش اگه ساپورت خانوادم نبودش من شاید تو ایران هم حتی نمی‌تونستم تحصیل کنم و در اون شکی نیستش . حتی الان که درسمم تموم شد و مشغول کارم همچنان ساپورت خانواده هستش و اگه نباشه برام سخت میشه و درکل واقعا ازتون ممنونم بابت انتقادتون چون انتقاد درست و به جایی بودش 

سلام عزیزم🫶🏻💖🌟اول از همه ممنون که تایپکم خوندی دوم اینکه خیلی خوشحالم که کار مطالعاتی و تحقیقاتی ...

خواهش میکنم

حقیقتا تو تاپیک کسایی که فکر میکنم منطقی رفتار و صحبت نمیکنن اصلا کامنت نمیذارم اما باتوجه به کامنتای شما متوجه شدم چقدر منطقی و فهمیده هستید و میشه نظرمو باهاتون به اشتراک بذارم🩷

موفق بمونید🌷

خواهش میکنمحقیقتا تو تاپیک کسایی که فکر میکنم منطقی رفتار و صحبت نمیکنن اصلا کامنت نمیذارم اما باتوج ...

ممنون عزیزم نظر لطفتان 💖🌟