2777
2789

برا من چرا اینجوری نیست پس نامزدم هیچ پولی بهم نمیده که هیچ بلکه یکبار باهاش بودم مانتو خریدم خودم کارت کشیدم یه میوه دیدیم گفت بخرم گفتم اره کارت منو خواست منم نپرسیدم چرا دادم همین امروز

پول باشگاهمم خودم دادم اصلا نپرسید لازم داری یا نه

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

یه خانمی دیروز اومد مغازمون گفت طلاهام گذاشتم تو دیوار مشتری هم براش پیدا شد ، بردیم طلا فروشی فروختیم ‌ پول ها رو هم در حال برام انتقال داد . تا اینجا همه چی درسته ، ازونجا موضوع جالب میشه که توسط شخصی ثالث از  فروشنده طلاها  شکایت میشه و مشخص میشه خانمی که طلا هار و خریده حساب شخص ثالث رو هک کرده و پول طلاها رو از حساب اون داده ، حالا این خانم هم طلاهاش رفته و هم باید پول ها روبه شخص ثالث  برگردونه .

اومده بود مغازه و درخواست چک کردن دوربین ها رو برای شناسایی چهره اون خانم داشت چون از همون مسیر رد شده بودن ، خواستم بگم حواستون جمع کنید کلاهبردارا روز به روز پیشرفته تر میشن

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو چرا این کار تا آخر عمر همین باید بالاخره یک جاهایی خرج کنه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نامزدت یعنی نمونه واقعی یک مرد بی فایده

مرد واسه خرج کردنه🤣🤣🤣

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

چون نامزد شما به بیماری خساست دچارن

ادم سالم از خوشخال کردن همسرش لذت می‌بره

یرای همینه می‌گن زود ازدواج نکنید؛ کیس‌های موجود رو محک بزنید، همه حوانب رو بسنجید، بعد

من فرزندی ندارم، اما تمامی کودکان دنیا فرزندان منند. من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست
نامزدت یعنی نمونه واقعی یک مرد بی فایدهمرد واسه خرج کردنه🤣🤣🤣

چجوری بگم بهش؟

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

والا تو خوبی

😐😐😐😐

جزو وظایف نامزدش هست

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎