2777
2789

من کراشمو میخوام

از طرفی میدونم ادامه بدم با احتمال زیادی ب دستض میارم

ولی من ادم پیشنهاد دادن نبودم

و ممکنه توی رابطه هم باشه

اه کاش از سرم بپره

لعنتی نمیپره

کراش همیشه یک هوس هست

یک مدت دیوونه اش هستی بعدا دیگه نمیخوایش

اکثرا همین اتفاق می افته

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول در بیار که سینگله یا نه،اگر بود بهش نزدیک شو، اونقدر که خودش پیشنهاد بده

احتمالا نیست

ولی با این وجود اصلا برام مهم نیست

و نمیدونم چرا اینجوری شدم

میدونی واقعا برام مهم نیست

ولی میخوام مهم باشه ولی نمیشه

هوووف میدونم توی همین ی مدت ی کار دست خودم میدممطمئنممم

یک کار که نه

هزار تا کار دست خودت میدی

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

احتمالا نیستولی با این وجود اصلا برام مهم نیستو نمیدونم چرا اینجوری شدممیدونی واقعا برام مهم نیستولی ...

میفهمم چی میگی، یه حسی داری که میدونی غلطه ولی نمیتونی باهاش مقابله کنی؛ اینو در نظر بگیر و با خودت بگو پسری که پارتنرش رو برای من رها کنه، قطعا در آینده به من وفا نمیکنه.

میفهمم چی میگی، یه حسی داری که میدونی غلطه ولی نمیتونی باهاش مقابله کنی؛ اینو در نظر بگیر و با خودت ...

اره ولی واقعا حس میکنم میخوامش

قبل این من با یکی توی رابطه بودم که از نظر شخصیتی دقیقا مثل همین بود

بعد سر یه سری مسائل جدا شدیم و اونم فوت کرد و تموم‌شد

و من میدونم این دقیقا شبیه همونه و باهاش دوباره سر همون مسائل قراره به مشکل بخورم

ولی اصلا خودمو درک نمیکنم

وقتی میبینمش نرمال نیستم

چرا فکر میکنی نه بگه من رابطه الانمو خودم پیش قدم شدم براش اولشم نه شنیدم ولی خب با یکوچولو اصرار ال ...

چون اول توی رابطس

باید اول رابطشو خراب کنم بیینم با کیه

بعد هم شخصیتش جوری نیست بگم به خاطر پول یا ظاهر باهام اوکی میشه

مطمئنم مستقیما بهش بگم ردم میکنه

نمیدونم شایدم نکنه

اخه ما یه سری صحبتا باهم داشتیم و بعد دیدم چتشو پاک کرده باهام

چرا فکر میکنی نه بگه من رابطه الانمو خودم پیش قدم شدم براش اولشم نه شنیدم ولی خب با یکوچولو اصرار ال ...

درحالی اون چتو پاک کرد

که من مطمئنم هیچ دختری بهتر از من به این اصلا نگاه نمیکنه

چه برسه باهاش حرف بزنه