انبه لااقل خوشمزست . اون بغض تو گلوم وقتی صندوقدار چند تا دونه بلوبری رو ۴۵۰ حساب کرد یادم نمیره . وقتی اومدم خونه هیشکی گردن نگرفت خودم به زور خوردمشون
یادش بخیر چهار پنج سال پیش جنوب بودم از پاکستان برامون جعبه ای میاوردن کیلو سی چهل تومن بود در حد ترکیدن میخوردم من اصلا با یکی دوتا انبه نمیتونم بخورم باید یه دل سیر انبه بخورم سالی یبار و بیخیالش بشم تا سال بعد امسال نخریدم خیلی گرونه
طرف خیلی رو مخم راه رفت دیگه اینو نوشتم میخوای بخونی برو تو اینترنت سرچ کن تاحالا هنرمند یا سلبریتی معروف از نزدیک دیدین نی نی سایت از صفحه 6 7 دعوامون شروع میشه
اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه...... دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟
یادش بخیر چهار پنج سال پیش جنوب بودم از پاکستان برامون جعبه ای میاوردن کیلو سی چهل تومن بود در حد تر ...
۳۵ سال پیش که نمیدونستیم انبه چیه دوستامون از پاکستان برامون میاوردن مامانم فریز میکرد ذر طول سال میخوردیم . یخ بار به همه فامیلا دادیم همشون پس فرستادن هیشکی دوست نداشت