2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته نمیدونم چراn همسرم نیست n یه چی بگین اروم شم

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 43 پست
احتمالا خودت مجردی این حرفو میگی وقتی یه بچه مریض میشه مادر بدتررررر ازون مریض میشه هم جسمی افت میکن ...

والا لم دادن خونه ی باباشون زیرشون هم مادرشون براشون تمیز می کنع ، تزای بیخود هم میدن..

اینحا از دست این سبک مغزی نفهم کسی جرات درد دل هم نداره

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
من حداقل ۲۰ تا بچه تو صف دیدم هیچ کدوم زن تنها نبودن.همه دو،سه نفری اومده بودن

تو حساس شدی دقت کردی وگرنه باور کن خیلی عادیه 

من دکتر بردن بیشتر وقتا گردن بابامه. مامانم محیط بیمارستان دوست نداره آبجی های کوچیکم رو واسه هر مشکلی بابام میبره گاها هم بابام کار داره مامانم خودش تنها میبره

فقط مامان خودم رو نمیگم کلا خیلی عادیه مگر بچه نوزاد باشه که بازم میشه تنهایی برد

؟؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو حساس شدی دقت کردی وگرنه باور کن خیلی عادیه من دکتر بردن بیشتر وقتا گردن بابامه. مامانم محیط بیمار ...

منم گفتم مشکلم با پسر ۱ سالمه که مدام تو بغلم وول می‌خورد

اگر عادی بود همه مث من تنها بودن اونجا

ببخشیدا ولی تاحالا شده زنگ بزنی یا بری از مشکلاتت بگی گریه کنی و بگی دیگه نمیکشم؟شاید نمیدونن

نه

چون خواهرم این کارو کرد.اتفاقا مامانم هم رفت کمک اش.دقیقا ۱۲ روز بعدش مریض شد

انقدر بد و بیراه گفت به آبجیم خدا میدونه

با اینکه اصلا احتمال زیاد از اونا نگرفت چون ۱۲ روز گذشته بود از مریضی شون

نهچون خواهرم این کارو کرد.اتفاقا مامانم هم رفت کمک اش.دقیقا ۱۲ روز بعدش مریض شدانقدر بد و بیراه گفت ...

واقعا مادرت عجیبه اصلا شاید خونه خودشون یکی مریض شد طرفو باید بندازن بیرون ـ مادر من اینجوری نبود بچهام مریضم،میشدن بوسشون میکرد بمیرم براش  

واقعا مادرت عجیبه اصلا شاید خونه خودشون یکی مریض شد طرفو باید بندازن بیرون ـ مادر من اینجوری نبود بچ ...

اره خیلی عجیبه

ذره ای مهر مادری نداره.هیچ وقت بچه هامون نگه نمیداره

اگر ۲ دقیقه،خدا شاهده حتی ۲ دقیقه پسرمو بغل کنه تا یک هفته میگه کمردرد شدم چرا بچه تو به من دادی و....

الان حداقل میتونه زنگ بزنه.یا غذا درست کنه بفرسته.اما انگار نه انگار

بابام بیچاره هر وقت مریض بشه دیوونش میکنه آنقدر میگه دست بشور و...