2777
2789
عنوان

داروسازی یا فیزیوتراپی

132 بازدید | 18 پست

اگه بین این‌ دوتا رشته حق انتخاب داشتید کدوم رو انتخاب میکردید؟ با دلیل بگید لطفا

(پرستیژ هم برام خیلی مهمه)

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم که سایت باگ دارهههه

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

داروسازی پردرآمد تره

آره. اما دروسش سنگین تره..طول تحصیلشم طولانی تره🥴

فیزیوتراپیسریع تر به درآمد میرسی میتونی اگه شرایط نداشتی خودت مرکز مربوطه برای کارت تاسیس کنی بازم ب ...

آره انتخاب خودم هم فیزیو بود

اما بنظرم داروسازی پرستیژ بهتری داره..

جفتش پرستیژ مخصوص به خودشو داره یکم به علایقتم نگاه کن. با دانشجوهای این دو رشته هم حرف بزن هیچکس اندازه اونا نمیتونه کمکت کنه

لیست دروسشونم یه نگاه بنداز هرچند این کمتر کمکت میکنه ولی بد نیست