2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

463 بازدید | 33 پست

سلام امروز روز دوم تاخیرم هس بی بی چک زدم منفی شد یکی دوبار احساس کردم میخام پریودبشم ولی ترشح سفیدبود یکهفته قبل پریودیکم کمردردداشتم ولی یکروزقبل پریودکمردردم خییلی شدیدشد وتاالانم کمرم درد داره تخمدانام هم تیرمیکشه بعضی وقتازیردلم دردمیگیره حالت گرگرفتگی هم دارم ولی تستم منفی بودچرااااا😭😭😭😭😭😭دوستان توروخدا ر اهنماییم کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یکم دیگه صبر کن، ۲-۳ روز بعد ی بی بی چک دیگه بزن انشاالله ک مثبت میشه.

کمردرد و این علائمی ک میگی، هم نشونه های پریوده هم بارداری... نمیشه نظر قطعی داد. باید صبر کنی فقط...

چند ماهه منتظری؟

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
عزیزم یکم دیگه صبر کن، ۲-۳ روز بعد ی بی بی چک دیگه بزن انشاالله ک مثبت میشه. کمردرد و این علائمی ک ...

نزدیک دوساله منتظرم گلم ازوقتی اقدام کردم ملی کیستیک شدم جوری که حتی تاچندماه پریودنمیشدم فقط بایدآمپول میزدم دوسه باررفتم پیش متخصص این سری آخر کپسول اووبوست ومتفورمین وسینامون پلاس داد سری های قبل که پریودمیشدم هیچی دردنداشتم ولی اینبارازشدت کمردرد داشتم میمردم هنوزم کمرم دردمیکنه سینه هام حساس شده ولی سفت نشده کمردرد دردتخمدان دل درد گرگرفتگی دارم یه روزتاخیرکه امروزباشه تست زدم منفی شدخورد توپرم😢😢😭😭

نزدیک دوساله منتظرم گلم ازوقتی اقدام کردم ملی کیستیک شدم جوری که حتی تاچندماه پریودنمیشدم فقط بایدآم ...

الهی فدات شم عزیزم... گریه نکن 🙁💋❤

میدونم... منم دقیقاً همین دردا رو دارم... ولی این ۷ اُمین ماهه ک منتظرم... تخمدان پلی کیستیک مادرزادیه عزیزم. درمونی نداره. فقط میشه با ورزش و رژیم غذایی مناسب و وزن مناسب، کنترلش کرد. قبل ازدواج لابد مث من وزن و تحرّکت خوب بود مشکلی نداشتی، بعد ازدواج برات مشکل ساز شده... منم مجرد بودم خیلی کم پریودم عقب میفتاد ولی میشدم خود ب خود. اما بعد ازدواجم پریودم قطع شده اصن؛ تا قرص و آمپول نخورم نمیشم!!!

الانم ک دکترم گفته تخمدانات خیلی سرسختن، ب اینهمه قرص و آمپول جواب نمیدن...

این ماه ۸ تا آمپول سینال اف خوردم + دگزامتازون + کلومیفن... و گلوکوفاژ ک همیشه میخورم. ولی بازم رفتم سونو دکتر گفت ۳-۴ تا فولیکول ۱۳ و ۱۴ داری... دیگه بهم آمپول HCG نداد ک تخمک آزاد کنم. خیلی ناامید شدم واقعاً... تو چی عزیزم؟ فولیکولات چند بودن؟ 🙁

الهی فدات شم عزیزم... گریه نکن 🙁💋❤ میدونم... منم دقیقاً همین دردا رو دارم... ولی این ۷ اُمین ماهه ...

آره عزیزم من قبل ازدواج پریودام خیلیی مرتب بوداصلاعقب نمیفتادحتی یکروز ازوقتی ازدواج کردم یک بسته قرص ال دی خوردم وقتی قطعش کردم واقدام کردم پریودنمیشم مگه بزور آمپول قبل ازدواج وزنم خیلی خوب بود ولی بعدازدواج😕😣وزنم بالارفت هرکاری هم میکنم همینجوری ثابته قرص متفورمین وسینامون پلاسم میخورم ولی چ فایده😕

اصلاسابقه اینجور دردا رونداشتم تاحالا عفونتم ندارم نمیدونم چم شده

فعلا اووبوست سینامون پلاس متفورمین وفولیک اسیدمصرف میکنم دکترم گفت پریودکه شدی کلومیفن ازشب سوم بخور روز11بیابرا سونو واژینال واسه اینکه ببینه تخمک دارم یانه ولی کوپریود که من قرص بخورم😭😭😭

هنوزم تخمدانام تیرمیکشه وکمردرد دارم😢😢

آره عزیزم من قبل ازدواج پریودام خیلیی مرتب بوداصلاعقب نمیفتادحتی یکروز ازوقتی ازدواج کردم یک بسته قر ...

آخی عزیزم... 😟💋❤

آره خیلی سخته... من ک اصن از وقتی ک اقدام کردم مشکلاتم بیشتر و سخت تر شده... حتی با قرص و آمپولم ۱۰-۱۵-۲۰ روز عقب میندازم... ناراحت نباش خدا بزرگه؛ حالا ببین کی قسمتمون میشه ما هم مادر بشیم... 😔

این درد تخمدانا و اطرافش، بخاطر این قرص و داروهاست. از بس بدنو تحریک میکنن اینطوری میشیم. من ک بدترم. تازه وسط سیکلمه، از الان دردای پریودو دارم...

آخی عزیزم... 😟💋❤ آره خیلی سخته... من ک اصن از وقتی ک اقدام کردم مشکلاتم بیشتر و سخت تر شده... حتی ...

خیلی اعصابم خرابه این علایمو دارم خوشحال بودم که دیگه اینماه بی بی چک مثبت میشه😢😭😭

نمیدونم چرااینجوری میشه😔

کی موعدت هس عزیزم؟

راستی ازمشاور نی نی سایت پرسیدم همین سوال و گفت ازنظرعفونت بررسی بشین اگه تا10روزدیگه تاخیرداشتم آز بدم ولی منکه اصلاعفونت ندارم نه خارش نه سوزش هیچی

الان یکم کمردردم بهترشده😢

خیلی اعصابم خرابه این علایمو دارم خوشحال بودم که دیگه اینماه بی بی چک مثبت میشه😢😭😭 نمیدونم چراای ...

آخی عزیزم... 🙁❤

انشاالله ک بارداری نگران نباش‌...

وای راست میگی گلم؟؟؟ بی بی چکت هاله انداخت؟؟؟

عکسشو بذار ببینم ک!! 😍 اگه کوچیکترین هاله ای بندازه ینی مثبته دیگه!!!! 😍😍😍😍😍😍

آخه وقتی خشک شدهاله انداخت به نظرت جوابش درسته؟چجوری بزارم؟

بعد از چند دقیقه هاله انداخت؟؟

اگه زیر ۱۰ دقیقه مثبت بشه ینی مامان شدی.

بیشتر از ده دقیقه طول بکشه، جوابش نامعتبره...

بعد از چند دقیقه هاله انداخت؟؟ اگه زیر ۱۰ دقیقه مثبت بشه ینی مامان شدی. بیشتر از ده دقیقه طول بکشه ...

آره دیگه صبح که منفی شدگذاشتم یه گوشه نزدیکای ظهرنگاکردم هاله انداخته درحدتوهم 

بازم عکسشومیفرستم ببین