2777
2789

من معدل برام مهمه و خب برا نمره بالا گرفتن خیلی استرس میکشم و رو پوست و معدم تاثیر میذاره

چیکار کنم؟

دلیل خاصی داره که معدل برات مهمه ؟ من خودم برام مهم نیست و فقط در حد پاسی میخونم و این باعث میشه استرس نداشته باشم

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دلیل خاصی داره که معدل برات مهمه ؟ من خودم برام مهم نیست و فقط در حد پاسی میخونم و این باعث میشه است ...

میگن اگه معدل الف باشیم نیاز به کنکور ارشد نیست

بدرد مهاجرت و اینام میخوره

چرا برات مهمه؟ چون دقیقا مشکل همینه. چیزی رو اینقدر برای خودت بزرگ کردی ک نباید اهمیت داشته باشه

میگن اگه معدل الف باشیم نیاز به کنکور ارشد نیست

بدرد مهاجرت و اینام میخوره

میگن اگه معدل الف باشیم نیاز به کنکور ارشد نیستبدرد مهاجرت و اینام میخوره

ببین واقعیت اینه تو درنهایت میتونی کنکور ارشد بدی. و معدل الف بودن به این معنا نیست که تو بتونی هر دانشگاهی خواستی هر رشته‌ای خواستی بری. دوستای من ک معدل الف بودن علاوه بر اینکه درخواست بدون کنکور دادن در کنار کنکور هم دادن چون شانس قبولی صددرصد نیست. 

برای مهاجرت هم درسته معدل مهمه، ولی اینو از من بشنو اگه بخاطر استرس و معدل، سلامتیتو به خطر بندازی به جایی میرسی ک بخاطر مشکلات جسمانی نمیتونی درست درس بخونی یا کار کنی. و اون موقع میفهمی این نگرانیا هیچ کدوم واقعا ارزش ندارن.

ببین واقعیت اینه تو درنهایت میتونی کنکور ارشد بدی. و معدل الف بودن به این معنا نیست که تو بتونی هر د ...

من دانشگاه آزادم یعنی با معدل الف نمیتونم دانشگاه خودم باشم؟

بشدت با حرفت موافقم سر مسائل جسمانی در آخر یا باید بیخیال بشم یا چی

من دانشگاه آزادم یعنی با معدل الف نمیتونم دانشگاه خودم باشم؟بشدت با حرفت موافقم سر مسائل جسمانی در آ ...

چرا احتمالش زیاده دانشگاه خودت رشته خودت قبول شی. 

ولی دانشگاهای دیگه بخصوص اگه بخوای دانشگاهای بهتر بری شانست خیلی میاد پایین. 

میدونی چیز جالب راجب بیخیال شدن اینه که درواقع تو همون کارایی ک با استرس انجام میدادی رو حالا با راحتی انجام میدی. برای همین عملکرد معمولا بهتر میشه نه بدتر. 

معدل الف خیلی مهمه

ولی سلامتی مهمتره، بدون ریخت و زیبایی و سلامتی بالاترین درجات تحصیلی به هیچ کارت نمیاد 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/