من پانزده روز از موعدم گذشته حالت تهوع و سرگیجه و تنکی نفس و تکرار ادرار و درد پریودی و گرسنگی زود زود دارم ولی دیروز تست دادم منفی بود حتی ازمایش بارداری هم دادم ولی یک هفته ی دیکه جوابش معلوم میشه و همچنین سابقه ی کیست تخمدان هم داشتم ولی خیلی وخیم بودن الان میترسم باردار نباشم این علائم ها برای کیست هان باشن که شاید بزرگ شده اند ولی یه سال بود پریودین کلا منظم بود ففت این ماه پریود نشدم چجوری بفهم که آیا واقعا باردارم یا این علائم ها واسه کیست هامه🥺؟
جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓
یه خانمی تگت کرد تعلیقت کنن اتفاقی تاپیکاتو دیدم درخواستمو قبول کن تجربمو بگم
مگه عاشق شدن سن و قیافه و اخلاق میشناسه اقا درخواست دوستی نده ریپ نزنه اگه فک میکنی بچم و با نظرم مخالفی لطفا دهنتو ببند چون فقط نظرتوعه برا من مهم نیس یادبگیریم کودک همسری یعنی ازدواج اجباری لطفا باهرخواستگاری ازدواج نکنید بدون عشق مگه میشه زندگی کرد