2777
2789

مهمونی دعوتیم ولی با این صورت خیلی خجالت میکشم. کرم پودر ندارم و ضدافتاب رنگی هم خیلی کاور نمیکنه اینارو

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡

ارایشگاه دارید محلتون؟ 

من هر وقت مهمونی دعوت باشم میرم ارایشگاه سر کوچولو صد تومن میدم موهاتو سشوار میکشه وبعضا از کرم پودرش هم یک نخود استفاده کنم ؟! 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارایشگاه دارید محلتون؟ من هر وقت مهمونی دعوت باشم میرم ارایشگاه سر کوچولو صد تومن میدم موهاتو سشوار ...

نه ارایشگاه این نزدیکی ها نیست و اینکه حساسیت دارم به. کرم پودر و اگه بزنم صورتم به. مراتب بدتر میشه طوری که اگر امروز رو پشت سر گذاشتم فردا با صورتم واقعا دیگه روت. نمیشه بری بیرون قرمز و جوش و.... 

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡

بروبابا کی به کی کار داره اصلا کرم نزن هوا بخوره برو دکتر زودتر خوب شه

عالی هستی😂❤

دکتر نمیتونم برم فعلا ولی یه کرم ضدجوش و شوینده ی مخصوص دارم. که الا پوستم اینه😂😭

نه ارایشگاه این نزدیکی ها نیست و اینکه حساسیت دارم به. کرم پودر و اگه بزنم صورتم به. مراتب بدتر میشه ...

دکتر برو 

و کرم پودری رو پیدا کن به صورتت بیافته

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

دکتر برو و کرم پودری رو پیدا کن به صورتت بیافته

اگه بتونم. پیداکنم خوب میشه چون حتی ضدافتاب هم نمیسازه رنگی و بدون رنگشم فرقی نداره ولی دیگه. مجبوری میزنم

اگه بتونم. پیداکنم خوب میشه چون حتی ضدافتاب هم نمیسازه رنگی و بدون رنگشم فرقی نداره ولی دیگه. مجبوری ...

خیلی سخته که 

حتما برو دکتر 

دخترهایی منم اینجور بودم پوستش هم اینطوری شده بود 

الان تحت نظر دکتر پوست کرم میزنه 

اما پوستت خیلی هم‌بد نیست اعتماد به نفس داشته باشه

عالی هستی😂❤دکتر نمیتونم برم فعلا ولی یه کرم ضدجوش و شوینده ی مخصوص دارم. که الا پوستم اینه😂😭

من ی مدت همچین جوشایی داشتم دکتر این ژل و بهم داد خیلی خوب بود بهد چون کناره های صورتته ممکنه از کثیفی بالشت باشه بالشتتو بشور صورتتم با مایع بشور زود زود حموم برو کثیف نباشه 

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
من ی مدت همچین جوشایی داشتم دکتر این ژل و بهم داد خیلی خوب بود بهد چون کناره های صورتته ممکنه از کثی ...

ممنونم عزیزم، لطف کردی❤

خیلی سخته که حتما برو دکتر دخترهایی منم اینجور بودم پوستش هم اینطوری شده بود الان تحت نظر دکتر پوست ...

ممنون 

وقتی بقیه رو میبینم و مقایسه. میکنم اعتپاد به نفسی برام. نمیمونه

کرم اکتی پور یا شبیهش باید برنی

چیه؟ 

ارایشگاه دارید محلتون؟ من هر وقت مهمونی دعوت باشم میرم ارایشگاه سر کوچولو صد تومن میدم موهاتو سشوار ...

چقد خوب میگیره

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،