الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ارایشگاه دارید محلتون؟ من هر وقت مهمونی دعوت باشم میرم ارایشگاه سر کوچولو صد تومن میدم موهاتو سشوار ...
نه ارایشگاه این نزدیکی ها نیست و اینکه حساسیت دارم به. کرم پودر و اگه بزنم صورتم به. مراتب بدتر میشه طوری که اگر امروز رو پشت سر گذاشتم فردا با صورتم واقعا دیگه روت. نمیشه بری بیرون قرمز و جوش و....
نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡
عالی هستی😂❤دکتر نمیتونم برم فعلا ولی یه کرم ضدجوش و شوینده ی مخصوص دارم. که الا پوستم اینه😂😭
من ی مدت همچین جوشایی داشتم دکتر این ژل و بهم داد خیلی خوب بود بهد چون کناره های صورتته ممکنه از کثیفی بالشت باشه بالشتتو بشور صورتتم با مایع بشور زود زود حموم برو کثیف نباشه