2777
2789
عنوان

کیا ای یو ای کردن نتیجه نگرفتن دفعه اول

| مشاهده متن کامل بحث + 2320 بازدید | 116 پست

من سر پسر اولم اى يو اى كردم نشد و همون ماه فقط با ٥تا كلوميفن باردار شدم وپسر دومم بار اول اى يو اى شد خدارو شكر

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عکسم اگه سالم باشه انشاءالله میرم ای یو ای حصله صبر دیگه ندارم 

اره انشاالله الکی وقتتو حروم نکن یک دفعه برو ای یو ای احتمالش خیلی بالاس چون فولی هات خوبن

الهی و ربی من لی غیرک..الهی شکرت😍😍😍

اگه تهرانى برو كلينيك ابن سينا من پسر دومم و بعد از سه ماه اونجا درمان كردم باردار شدم ولى قبلش دكتراى ديگه مى رفتم هيچى به هيچى اونجا دكترا تيمى و تخصصى كار مى كنن كلى از شهرستان ميان

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
چی زود پس دکتر رفتی منه نادون هنو سه ماهه میرم 

م بعداز چهار پنج ماه رفتم ولی اشباه کردم پیش ی دکتر خوب نرفتم از اول هم وقتمو هم پولمو حروم کردم 

چند سالته?

اخه یک ساله دارم دارو میخورم البته پیش ی دکتر دیگه میرفتم داروی ایرانی میداد اگه از اول میومدم جای ا ...

نگو این حرف ته دلمو خالی کرد نکنه منم بااین ارزونا جواب نگیرم هرچند میدونم که خدا نمیخاد باقی بهانه اس

اگه تهرانى برو كلينيك ابن سينا من پسر دومم و بعد از سه ماه اونجا درمان كردم باردار شدم ولى قبلش دكتر ...

نه عزیزم مشهدم

من تازه يه لولم بسته بود با يه لوله و دو تا تخمك باردار شدم

نگو این حرف ته دلمو خالی کرد نکنه منم بااین ارزونا جواب نگیرم هرچند میدونم که خدا نمیخاد باقی بهانه ...

نه عزیزم من با تو فرق میکنم من تنبلی دارم تازه بادارو فولی هام 17،18شاید بشه اون سری ک سینال زدم گفت پاسخ ضعیف دادم تو فولی هات خوبن 

ای جانم انشاءالله خدابچه هاتو نگه داره واست راحت شدی ازین انتظار

ممنون عزيزم انشالله خدا به همه منتظرا بچه بده 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

معجزه خداس دیگه باید اون بخاد.....شکر بدرگاهش

واقعا خدا بخواد نشد نداره

من سر پسر اولم اى يو اى كردم نشد و همون ماه فقط با ٥تا كلوميفن باردار شدم وپسر دومم بار اول اى يو اى ...

خداروشکر

ماه بعداز ای یو ای5تاکلومیفن خوردی دیگه امپول نزدی?واسه ماهم دعا کن عزیزم خیلی خسته شدم 

نه عزیزم من با تو فرق میکنم من تنبلی دارم تازه بادارو فولی هام 17،18شاید بشه اون سری ک سینال زدم گفت ...

چمدونم عزیز حالا اگ اینماه جواب نگرفتم میرم عکس بعدم ای یو ای. چه میشه کرد.ممنون عزیزانم. من برم فعلا بای بوووس