2777
2789

هر چی توی خونه ی ما می بینه به شوهرم میگه چرا دوتا نگرفتی منظورش برای خودشو دخترشه ، در هفته یه بار اونم در حد دو ساعت می رم خونشون آنقدر چرت میگه کل هفته رو حرص می خورم از رو هم نمی ره نکبت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه خوبه مادرشوهر من هروقت بگی دستم آرنجش درد میکنه میگه ااا منم چندروزه آرنج دستم درد میکنه😮 یا بگی مچ پام درد میکنه میگه اااا منم مچ پام چند روزه درد میکنه😮 

هروقتم یه نفر بره خونشون یا از مهمونی بیاد فوری اپند دود میکنه نکه خیلی خوشگلههههه میترسه چشمش کنن😐😕

16 فروردین تولدمه😍خداجونم یعنی میشه هدیه روز تولدم یدونه نی نی خوشمل بهم بدی😞           میشه برای نی نی دارشدنم یدونه صلوات مهمونم کنی؟

مثلا چند شب پیش شوهرم گفت من خودم وزن کردم وزنم انقده بعد خانم پرسیدن با چی خودتو وزن کردی شوهر من گفت خونه ترازو داریم حالا سوالهای خانم تموم نمیشه از کجا؟ کی ؟چند ؟چرا؟  بعد اخرشم گفت چرا برای ما نخریدید ، یا مثلا شوهرم تا یه کاری برای خونه میکنه اونم خونشو بهم میزنه یه تحولی ایجاد کنه .از نظرتان چی جوابشو بدم وقتی این حرفارو میزنه ؟

پدر شوهر نداری؟؟؟

چرا پدر شوهرم زنده است   ، شوهر من وقت سر خاروندن نداره و پدر شوهرم ور دلشه برادر شوهرمم بیست سالشه و مجرده این علنا یه بار گفت پسرم بابات عقل نداره تو بیا فلان کارو بکن جلو همه اینو گفت.

چرا پدر شوهرم زنده است   ، شوهر من وقت سر خاروندن نداره و پدر شوهرم ور دلشه برادر شوهرمم ب ...

خب وقتی اینطوری میگه پدرشوهرت باید واسش بخره

چه ربط به شما داره

اگه پولشو شما میدید باید مهم باشه

همسرت عکس العملش چیه؟؟؟

میره واسش میخره؟؟

شما هم هر چی میگیره و تو خونش میبینی بهش بگین چرا واسه ما نگرفتین خوب دوتا میگرفتین یکیش بدم مامانم اینقد بگو تا دیونع بشه  

😃😃😃😃😃😃

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
خب وقتی اینطوری میگه پدرشوهرت باید واسش بخره چه ربط به شما داره اگه پولشو شما میدید باید مهم باشه ...

نه نمیخره چون اخلاقشو میدونه خیلی پررو میشه فکر کن یه بار دوران عقد بردیمش قم زیارت میگفت میخوام باهاتون بیام ماه عسل ، کلا خیلی زود به محبت عادت میکنه. 

راستش وقتی اینطور تاپیکها رو میبینم قلبم آروم میگیره😈😈😈

آخه همیشه فکر میکنم فقط من این شرایط دارم.از مادر شوهرم متنفرم.زندگیم خراب کرده.البته جای شکرش باقیه نفهمی هاش زندگی تمام بچه هاشو خراب کرده نه فقط ما رو.پس کسی نمیتونه رفتارها و واکنشهای من ملامت کنه.

خیلی داغون بودم ولی وقتی میبینی دیگران دارن تحمل میکنن و شرایط مشابه وجود داره یکم تحملش راحتتر میشه.

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.