سلام بچه ها شما وقتی دور اول چای میبرین برای مهمونا برای دور دوم استکانهارو زیر آب شیر میشورین یا از همون آب سماور میریزین یه دور بعد خالی میکنید آخه اینجوری جای دهن شونو که پاک نکردین یا اگه زیر شیر آب میشورید قطرات آب رو استکانهارو هست میرید یه دور هم دستمال میکشید بعد چای دور دوم و میبرید ؟لطفا بگید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودم مهمون بیاد لیوان دوبار میارم بعد دیگ هرکس تموم شد تکی میبرم چایی میارم
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
سوال دومم آینه که شما وقتی مهمون برای یه هفته داشته باشید صبحانه وقتی مربا میریزید تو پیاله بعد صبحانه مربا هارو خالی میکنید دوباره تو ظرف مربا یا با همون پیاله ها میذارید یخچال آخه گفتم مهمون برای یه هفته دارید ؟
من میشورم با راحت باشم با مهمون تکی میبرن استکان رو قاطی نشه اکثر مهمونای ما ی دور چایی میخورن
هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن