2777
2789

عروس عممه واسش یه عقدساده محضری گرفتن فقطم دوتا انگشتربهش دادن دیگه هیچی

یه اتاق چهل متری توی حیاطشون بهش دادن که حتی کابینتم نداشت یه عروسی خیلی ساده تازه باخوابیدن وهمه چیشم کاردارن بایدبیادکارای مادرشوهرشم بکنه

بعد امروزعمم عروسشو زدتوی سرمن گفت ببین چقدر کم توقع بودیکم بایدیادبگیرین ازش😐😐😐

حالاجالب اینه عمم ایناخیلی پولدارن ودخترخودش موقع عقدسرویسشوخاست خونه جداواین چیزا

بعدعروسشو زدتوی سرمن پشیمونم که چرانگفتم کاش یکم ازدخترت میگفتی😑😑

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

لجم گرفته ازخودم چرانگفتم بهش آخه چراااااا

دلم میخادالان پیام بدم بگم حرفامو

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگه جوابو باید همونجا میدادی با پیامک و... بحث میشه

خیلی بدم اومدکاش میگفتم

بیچاره عروسشکم توقع نباشید اصلا

خیلی دلم براش میسوزه