2777
2789
عنوان

حس ششمی بیاد براش چهارقل میخونم

85 بازدید | 20 پست

میشه خواهشا یک حس ششمی یا کسی که ف.ل بلده بگیره بیاد؟ خیلی نیاز به کمک دارم ... 🥲

چند روزه هرچی از حس ششمیا میپرسم جواب نمیدن 

چیشده

ممنون که اومدی 

شخصی که دوستش دارم بعد اینکه چندهفته یکسره بهم پیام میداد، یهو چندروزه هیج خبری ازش نیست. دقیقا روز قبل اینکه اینجوری کنه برام یک هدیه کوچیک فرستاد. اینکه الان هیج خبری ازش نیست آیا بخاطر بی اهمیتیش هست و داشته فقط باهام وقت میگذرونده، یا اینکه پیام نداده تا ببینه منم بهش توجه میکنم یا نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشده

از طرفی میخوام پیام ندم که خودش بیاد به سمتم و فکر نکنه خیلی پیگیرشم، از طرف دیگه میگم نکنه چون توی این مدت بیشتر اون بود که اومد سمتم، داره امتحان میکنه ببینه منم میخوامش یا نه 

به نظرت پیام بدم؟

فا.ل ک نمیگیرم ولی حس شیشمم بد نیس

ممنون که اومدی عزیزم 

شخصی که دوستش دارم بعد اینکه چندهفته یکسره بهم پیام میداد، یهو چندروزه هیج خبری ازش نیست. دقیقا روز قبل اینکه اینجوری کنه برام یک هدیه کوچیک فرستاد. اینکه الان هیج خبری ازش نیست آیا بخاطر بی اهمیتیش هست و داشته فقط باهام وقت میگذرونده، یا اینکه پیام نداده تا ببینه منم بهش توجه میکنم یا نه؟

فا.ل ک نمیگیرم ولی حس شیشمم بد نیس

از طرفی میخوام پیام ندم که خودش بیاد به سمتم و فکر نکنه خیلی پیگیرشم، از طرف دیگه میگم نکنه چون توی این مدت بیشتر اون بود که اومد سمتم، داره امتحان میکنه ببینه منم میخوامش یا نه 

به نظرت پیام بدم؟

از طرفی میخوام پیام ندم که خودش بیاد به سمتم و فکر نکنه خیلی پیگیرشم، از طرف دیگه میگم نکنه چون توی ...

ببین من حسم میگه طرف مشغوله واقعا و از نظر روحی بهم ریختست یکم

یکمم سرد شده بخاطر همین

از طرفی میخوام پیام ندم که خودش بیاد به سمتم و فکر نکنه خیلی پیگیرشم، از طرف دیگه میگم نکنه چون توی ...

اگر همش اون پیگیرت بوده قطعا الا کشیده عقب ببینه ت چ میکنی

به بن بست رسیدم ‌..‌. برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔

ممنون که اومدی عزیزم شخصی که دوستش دارم بعد اینکه چندهفته یکسره بهم پیام میداد، یهو چندروزه هیج خبری ...

پسرا کلا تو حال خودشون نیستن بهش فکر نکن جدی ام نگیر

ممکنه امروز باهات بگه بخنده قربون صدقت بره فرداش از دماغت در بیاره :)

حسم میگ کشیده عقب ببینه تو چیکار میکنی🤷🏻‍♀️

به بن بست رسیدم ‌..‌. برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔

ببین من حسم میگه طرف مشغوله واقعا و از نظر روحی بهم ریختست یکمیکمم سرد شده بخاطر همین

مرسی ممنونم. چرا سرد شده؟ از سمت من توجه ندیده؟ 

الان پیام بدم به نظرت نزدیکتر میشیم به هم یا بیخیال شم صبر کنم خودش پیام بده؟ 

آخه هرچقدرم مشغول باشه یک پیام نمیتوسنت بده؟ 🥲

واقعیتش میدونم طرف دوست دختر داشت قبلا. مطمئن نیستم گات کرده باشه یانه. ممکنه برگشته باشه به دختره و سردیش بخاطر اون باشه؟ 

پسرا کلا تو حال خودشون نیستن بهش فکر نکن جدی ام نگیرممکنه امروز باهات بگه بخنده قربون صدقت بره فرداش ...

امسال برام چطوره؟ اون‌هدفه میرسم؟

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

پسرا کلا تو حال خودشون نیستن بهش فکر نکن جدی ام نگیرممکنه امروز باهات بگه بخنده قربون صدقت بره فرداش ...

منووووو بگووووو ووووو هرچی دربارم حس میکنی بگووووو کلا چندتا بچه میارم جنسیت حس شوهرم بهم چیهه 

مرسی ممنونم. چرا سرد شده؟ از سمت من توجه ندیده؟ الان پیام بدم به نظرت نزدیکتر میشیم به هم یا بیخیال ...

بعد یکی دوروز یه پیام بده بهش ولی الان فعلا نه

پیامتم یجوری بده که انگار خیلی وابستش نیستی