2777
2789

روی واژنم دونه های سفید ریز در اومده اون قسمت‌هایی که مو در اومده همون قسمتا سفید هستن مثل دونه های برف که خیلی ریز هستن 

بنظرتون پیسی هست؟

بعد شیو بیشتر خودشو نشون میده و دقیقا اون قسمت هایی که مو در اومده نقطه های کوچیک سفید داره 

تازگیا هم بوجود نیومده خیلی وقته

رومم نمیشه به کسی بگم یا دکتر برم 😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من دکتر داروسازم. اگه تعدادش خیلی زیاد نیست بعد اپیلاسیون یا شیو با ژیلت مو قبل اینکه بتونه کامل خارج بشه احتمالا یه کم برعکس رشد کرده و کیست مویی شده و بعد اینکه از بین رفته جاش لک سفید شده. احتمال ۹۰ درصد همینه. حتما به متخصص پوست مراجعه کنید تا مطمئن بشید. اگه مشکل این باشه متاسفانه لک سفید به سادگی تیره نمیشه برا اینکه جلوگیری کنید از بیشتر شدنش حتما برید لیزر موی زائد تا حد زیادی نمیذاره لک جدید ایجاد بشه و اگه تیرگی دارید با کرم ها و لوسیون های مناسب چند درجه روشن تر میشه و لک ها به چشم نمیان. ممکن هم هست قارچ باشه که دکتر قرص و پماد مینویسه. پی‌سی احتمالش کمه با این ویژگی هایی که گفتی مگه اینکه تو اکثر مواقع مویی که از ناحیه پی‌سی رشد میکنه هم سفیده. حتما برا تشخیص درس به یک متخصص پوست مراجعه کن نه پزشک عمومی 

عزیزم من دکتر داروسازم. اگه تعدادش خیلی زیاد نیست بعد اپیلاسیون یا شیو با ژیلت مو قبل اینکه بتونه کا ...

دقیقا روی روزنه هایی که مو در اومده اینطوری سفید شدن و بعضیاشون هم بزرگ تره 

پس ینی از همین قارچ و عفونته؟

امکان پیسی نیست؟

درمان خونگی ندارع؟

دقیقا روی روزنه هایی که مو در اومده اینطوری سفید شدن و بعضیاشون هم بزرگ تره پس ینی از همین قارچ و عف ...

ممکنه جای جوش باشه که مثلا فولیکول مو عفونت کرده و جاش مونده. اگه جای جوش و کیست عفونی باشه معمولا میمونه جاش. اگه قارچ باشه میشه درمان کرد و جاش بره. درمان خانگی فعلا به فکرش نباش اول برو متخصص تشخیص بده .به نظر من پی‌سی نیست.