هیچوقت اعتماد کامل به شوهراتون نداشته باشین چوووون مردها زودتر از خانمها گول میخورن.تجربه دارم که می ...
خب حالا اعتماد نکنیم چه کنیم ؟ همیشه در شک بی اعتمادی زندگی کنیم ؟؟ این بنطرتون بار روانی منفیش از ما انسانهای بیماری نمیسازه ؟؟ چون ۵۰ درصد ممکنه یکی خیانت کنه و ۵۰ درصد ممکنه نکنه ..
یعنی من تمام زندگیم به اون ۵۰ درصد خالی فکر کنم ؟!!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔
همش توخونه سرش توگوشي هممممش باهام سرد شده حتي حرقم نميزنه
وقتی تو کار چوبی هستش 90 درصد مشتریها خانومشون زنگ میزنه ،پیام میده ،بستگی به ذات شوهرت داره.دم عیدی که باید سرشون شلوغ باشه ،دیگه وقت نمیمونه براش تا پیام بده
خب کامل توضیح بده ماهم قضیه رو بدونیم ، اینطور که جواب میدی یعنی یک پدر و مادری رفتن خرید سرویس چوب و حالا شماره دختر محردسون تو گوشی همسرته ... شاید سرویس برا دخترست و اون باید نظر بده شمارشو دادن ، شاید سرویس جهازه و ...