2777
2789
عنوان

خيانت يا...؟؟؟مسئله اين است

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 77 پست
هیچوقت اعتماد کامل به شوهراتون نداشته باشین چوووون مردها زودتر از خانمها گول میخورن.تجربه دارم که می ...

خب حالا اعتماد نکنیم چه کنیم ؟ همیشه در شک بی اعتمادی زندگی کنیم ؟؟ این بنطرتون بار روانی منفیش از ما انسانهای بیماری نمیسازه ؟؟ چون ۵۰ درصد ممکنه یکی خیانت کنه و ۵۰ درصد ممکنه نکنه ..

یعنی من تمام زندگیم به اون ۵۰ درصد خالی فکر کنم ؟!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا فهمیدی یه دختر مجرده؟ اصلا چرا شک کردی؟ شعل شوهرت اقتضا میکنه که مدام در تماس با مشتری هاش ب ...

تو دو سال چیزی از شوهرش دیده حق داره

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

آنلاینیشونو چک کن ببین باهم آنلاینن

تعداده تماسهای دریافتیو گرفته شده

تایم تماسهاشون

ولی عجله نکن تا مطمئن نشدی کاری نکن

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
همش توخونه سرش توگوشي هممممش باهام سرد شده حتي حرقم نميزنه  

وقتی تو کار  چوبی هستش 90 درصد مشتریها  خانومشون زنگ میزنه ،پیام میده ،بستگی به ذات شوهرت داره.دم عیدی که باید سرشون شلوغ باشه ،دیگه وقت نمیمونه براش تا پیام بده

كسي شماره دختر مجردشو نميده به فروشنده كه

عزیزم این چ حرفیه 

خب کامل توضیح بده ماهم قضیه رو بدونیم ، اینطور که جواب میدی یعنی یک پدر و مادری رفتن خرید سرویس چوب و حالا شماره دختر محردسون تو گوشی همسرته ... شاید سرویس  برا دخترست و اون باید نظر بده شمارشو دادن ، شاید سرویس جهازه و ... 

انلاینی فایده نداره چون احتمالا انلاینی دختره واسه ایشون که از مخاطباش نیست بسته باشه

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!