2777
2789
به اون خدای بالاسرم.ن قسم من جز اینکه از صبح تاشب درخدمتش باشم کار دیگه ندارم هرکجابرم عشق به همسر ر ...

شاید تو اینجوری . قبول داری خیلی مردها اینطورن ؟ 

شوهرم میاد تعریف میکنه مردا چجورن

مردا خیلی حسودن دوستدارن زندگی همجنساشومو‌ خراب کنن حسادت خاصی هم به زن موفق دارن مگر از پولو‌ مزایا ...

چرا عادت داری جواب حرف خوب را به بدی بدی 

من تعریف میکنم شما بدی میگی 

لعنت به اون مردها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عادت داری جواب حرف خوب را به بدی بدی من تعریف میکنم شما بدی میگی لعنت به اون مردها

گفتی‌زنها بهم کمک میکنن گفتم مردا بهم حسادت میکنن بخاطر اون کمک هم نمیکنن مگر در زنستیزی یا در مساله ایی که منفعتی براشون داشته باشه وگرنه رفیق بازی مردا عاقبت خوشی نداره 

خداروشکر شما از اون دسته مردا نیشتی ولی تو جمع مردها اذیت میشی چون بیشتر مردها برعکس شما موذی و خونه خراب کنن

شاید تو اینجوری . قبول داری خیلی مردها اینطورن ؟ شوهرم میاد تعریف میکنه مردا چجورن

باورکن مردهایی که من باهاشونم رقابت داریم باهم سر عشق به زن نشون دادن 

نه مردای کنارمون عاشقند 

از صبح تا شب درس عاشقی تمرین میکنیم 

چند وقت پیش یه چکم برگشت خورده بود 

من گفتم اگر پاس شد پول شد ۲۰۰میلیونش تقدیم شما 

پاس شد و تقدیم کردیم 

و وقتی هم میریم تعریف میکنیم 

حس رقابت دیووونشون میکنه

چون پس فردا قرار نیست پس بگیری عزیزمبرا همین میگه به هیچکس نگو😂اگر واقعاهمه کار کردهاز باباش از ماد ...

این پیشنهاد و توصیف شرایطی که کردید راجع به کمک کردن به شریک زندگیه؟! 

اون وقت عزت و احترامی باقی مونده برای همسرشون؟! یه زندگی مشترک سالم این همه تحقیر و بی اعتمادی نداره،اسایش و رفاه و سختی هاش مشترکه

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

احتمالا تاپیک سرکاری هست ! وگرنه این همه سوال و پیشنهاد درست و غلط کاربرها،جوابی از طرف استارتر داشت!

اما اگه واقعی باشه! چرا نداره این سوالتون،مسائل خصوصی زندگی مشترکتون باید خصوصی بمونه! زندگی مشترک حریم داره🌷

البته که این صحبت من برای زندگی های مشترک سالم و موفق هست،که بر پایه ی علاقه، اعتماد ،و احترام شکل گرفته

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱