2777
2789

ازین تاپیک رد نشید .. 

بعضیا وقتی حرف میزنن هزار نیش کنایه توشه

کجا خوب جواب دادید تعریف کنید

منتظرم

باکه باید گفت این حال عجیب؟

لایکم کن

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترعموم گفت چرا 25 سالت شده ولی هنوز ازدواح نکردی مثل ما دخترای فامیل زود ازدواج  باید ازدواج کنی

گفتم اتفاقا تو و دخترای دیگه ی فامیل رو دیدم ترسیدم از ازدواج 

داییم گفت چرا دیگه کار نمیکنی گفتم مثل شما فقیر نیستیم وضعمون خوبه

نمیدونم این محسوب میشه یانه

یکی ازدوست هام که همش ب دوست پسرش میگه اینو برام بخر اونو برام بخر برگشت بهم گفت تو کسی نیست بهت کادو بده بفهمی چه حالی داره( با یه لحن نیش دار گفت) گفتم خداروشکر انقدر ارزش برای خودم قائلم که که نمیرم آرزو ها و عقده هامو به پسر مردم بگم برام بخره خودم تلاش میکنم میخرم برای خودم

اینم بگم بار اولش نبود میگفت دفعه آخر جوابشو دادم دیگه از اون به بعد چیزی نگفته

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
دخترعموم گفت چرا 25 سالت شده ولی هنوز ازدواح نکردی مثل ما دخترای فامیل زود ازدواج باید ازدواج کنیگف ...

خیلی رک وصاف جوابشو دادی افرین👊

نمیدونم این محسوب میشه یانهیکی ازدوست هام که همش ب دوست پسرش میگه اینو برام بخر اونو برام بخر برگشت ...

باخاک یکسانش کردی ایول👏

تاجواب ندی بازتکرارمیکنن 

والا اون لحظه میام خودمو خوب نشون بدم و بگم مثلا من مثل شما بددهن نیستم و بیشعور گند میزنم به روح و روانم چون بعدش باید باخودم کلنجار برم که چرا اینو نگفتن چرا اونو نگفتن

میگن دعای نینی سایتیها میگیره دعام کنید یه زن خسته ولی امیدوارم.

والا اون لحظه میام خودمو خوب نشون بدم و بگم مثلا من مثل شما بددهن نیستم و بیشعور گند میزنم به روح و ...

واقعا همینطوره ،دفاع کردن ازخودمون اصلا چیز بدی نیست

وقتی جواب نمیدیم طرف بارها و بارها بخودش اجازه میده باحرفاش آزارت بده

من مادرشوهرم بهم گفت چرا پول کارگر میدی خونتو تمیز کنه پولتو خرج نکن کلا از این حرفا میزنه من خوشم نمیاد گفتم منم گفتم من راضی ام جای ک از جونم مایه بزارم از مالم میگذرم

بانوی کورد ❤️

یه دختر توی فامیلمون هست که بسیار زیباست و چند سال از من بزرگتره و خب خواهراش خیلی با زیبایی این فلکس میکنن درحالی که خودش اینجوری نیست

توی یه مراسم یه خانومی منو با اون اشتباه گرفت درحالی که کنار خواهر اون دختر بودم ( من بیشتر شبیه بچه هاست قیاقه ام نمیدونم چطوری) من درحالی که از شباهت احتمالیم خوشحال بودم که منو با اون اشتباه گرفته رو به خواهرش که توقع داشت بگم وای من به زیبایی فلانی دیده میشم و ذوق کنم گفتم وااااا یعنی من همسن اون دیده میشم؟ چه بد

خواهره ناراحت شد گفت حالا اونم سنی نداره

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛