2777
2789
عنوان

سوال کنکوری دارید بپرسید

135 بازدید | 23 پست

ریاضی و تجربی

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیستو چجوری بخونم که تو تستا نمونمشکلا رو چی

شکلارو من تحلیلشون رو میخوندم مال کتاب کمک آموزشی ها یا استادم

خودم میکشیدم رو یه دفتر دیگه

اونجام خودم نکته در می‌آوردم

سبک مطالعه تورو نمیدونم ولی هرجوری میخوای بخونی کتاب درسی اولویته از ۱۰۰ تا ۹۹ تاش کتابه 

اونقد باید کتابو بخونی صفحه ی فلان رو پرسیدن شروع کنی بگی درباره چیه چی داره قیداش چی بودن

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

کسی که پایش ضعیفه چطور فیزیک و شیمی رو بخونه درصداش خوب میشه؟زیست چی

در چه حد ضعیف

شکلارو من تحلیلشون رو میخوندم مال کتاب کمک آموزشی ها یا استادمخودم میکشیدم رو یه دفتر دیگهاونجام خود ...

آخه فقط کتابو میخونم نمیتونم تست بزنممم اصلا

چیکار کنم

درسنامه رو هم روزنامه وار میخونم یادم میره

با چه رتبه ای تو منطقه۲ یا چه تراز کلی میشه رشته معماری دانشگاه خوارزمی یا هنر تهران قبول شد؟

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

زیست اره ولی فیزیک و شیمی از کتاب نمی‌دن😕

اون زیستو پرسید

آخه فقط کتابو میخونم نمیتونم تست بزنممم اصلاچیکار کنمدرسنامه رو هم روزنامه وار میخونم یادم میره

چقد میخونی که نمیتونی بزنی

من یه فصلو برا یه آزمون حداقل ۳ بار میخوندم کامل و تستاشو میزدم تو اون دو هفته

فیزیک چند زدی با کدوم دبیر

۹۰

حضوری بود 

ولی به دبیر ربطی نداره مهم ترینش تست نشر الگو بود