2777
2789
عنوان

این خونه رو بخرم یا نه بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 23 پست
20تا پله میخوره

ب هرحال هم بزرگتره هم سال ساختش کمتره و هم پله هاش از خونه ای ک داری کمتره و از همه مهمتر تنوعه و برای روحیه عالیه ....

بازم بگرد اگه بهترشو پیدا کردی ک خداروشکر ، پیدانشد همینو بخر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویلایی گیرت نمیاد 

بخری خوبه متراژش بیشتره یه طبقه کمتره پارکینگ و انباری هم داره سال ساختش کمتره بعد زودتر فروش میره 

آپارتمانیها را ده سال یبار باید عوض کرد چون سن آپارتمان زیاد میشه افت قیمت پیدا می کنه

ویلایی گیرت نمیاد بخری خوبه متراژش بیشتره یه طبقه کمتره پارکینگ و انباری هم داره سال ساختش کمتره بعد ...

عزیزم فقط یه مشکلی این خونه جدیده داشت این بود ک تراس نداشت بخرم یا نه؟برای پهن کردن لباس سخت نمیشه؟

عزیزم فقط یه مشکلی این خونه جدیده داشت این بود ک تراس نداشت بخرم یا نه؟برای پهن کردن لباس سخت نمیشه؟

اگه پیدا نکردی بخر 

برای شستن لباس با ماشین مشکل نیست چون خیس نیستن ولی با دست خیسه 

بگرد پیدا نکردی بخر 

خونه طبقه بالا یا آپارتمان چند واحدیه

اگه پیدا نکردی بخر برای شستن لباس با ماشین مشکل نیست چون خیس نیستن ولی با دست خیسه بگرد پیدا نکردی ب ...

خونه 3طبقست با هم کف میشه 4طبقه  هرطبقه یک واحدالان من طبقه اولم با طبقه هم کف میشم طبقه دوم 25تا پله از طبقه هم کف تا طبقه اول میخوره.یه حیاط خلوت هم زیر طبقه هم کف داره یعنی میشه تو پارکینگ باید از پارکینگ رد شدولی درش  قفله ماشین نمیره اونجا.امروز رفتم دیدمش اول فکر کردم طبقه دوم هستم بعد دیدم با هم کف میشم دوم...کلا داخل خونه 97متره با پارکینگ وانباری میشه 105 متر.بخرم به نظرتون؟ساخت 94..طلا هم باید بدم 75 گرم طلا ضرر نمیکنم؟

خونه 3طبقست با هم کف میشه 4طبقه هرطبقه یک واحدالان من طبقه اولم با طبقه هم کف میشم طبقه دوم 25تا پل ...

من شهر شما نیستم ببینم خوبه یا نه ولی آپ دیوار را دقیق نگاه کن ببین قیمتا چجوره