سلام خانما ما یه خونه 80 متری یه جای خوب شهر داریم مال سال 86 خوش نقشه نیست خیلی..بعد رفتیم یه خونه 105متری خوش نقشه تر دیدیم ساخت 94 هر دوتا شون تو یک منطقه هستند وهر دو بدون آسانسور هستند خونه خودمون طبقه سون بدون آسانسور این خونه جدید طبقه دوم بدون آسانسور ولی پارکینگ وانباری دارن.یه نظرتون عوض کنم؟قیمت جدیده میگه 2 میلیارد وصد خونه خودم یک میلیاردو پانصد میخرن...کرمان هستم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه پیدا نکردی بخر برای شستن لباس با ماشین مشکل نیست چون خیس نیستن ولی با دست خیسه بگرد پیدا نکردی ب ...
خونه 3طبقست با هم کف میشه 4طبقه هرطبقه یک واحدالان من طبقه اولم با طبقه هم کف میشم طبقه دوم 25تا پله از طبقه هم کف تا طبقه اول میخوره.یه حیاط خلوت هم زیر طبقه هم کف داره یعنی میشه تو پارکینگ باید از پارکینگ رد شدولی درش قفله ماشین نمیره اونجا.امروز رفتم دیدمش اول فکر کردم طبقه دوم هستم بعد دیدم با هم کف میشم دوم...کلا داخل خونه 97متره با پارکینگ وانباری میشه 105 متر.بخرم به نظرتون؟ساخت 94..طلا هم باید بدم 75 گرم طلا ضرر نمیکنم؟