2777
2789

دوستیم نوشتم نامزد که پاک نشه

به قصد ازدواج باهمیم 

گفتم عصر میرم بازار گفت قبلش باید میگرفتی میخوام برم بیرون اجازه میدی؟ 

گفتم تو فعلا هیچکاره ی من نیستی گفت هستم وقتی من دارم واسه تو زحمت میکشم کار میکنم که بیام خاستگاری و فلان و بهمان اجازت دست منه و من همه کاره اتم

مجبورم کرد بگم ببخشید و غلط کردم 

گفتم خب حالا که همه کاره امی پس پول بده برم خرید گفت از مامانت بگیر گفتم من از مامانم اجازه نمیگیرم ولی تو میگی من همه کاره اتم پس پول تو جیبیمم تو بده

گفت فردا بهت میدم(دروغ میگه میخواست بپیچونه)گفتم الان بده گفت خب صبر کن پول اجاره مغازه بدم پول قسط بدم اخرم نداد

خلاصه یک ساله باهمیم یک ساله هزاری بهم نداده ولی چنان متعهدم که طرف شوهر داره بازم خیانت میکنه

دیگه بلاکش کردم گفتم من چند بار امتحانت کردم خسیسی هی میگه نیستم 

بنظرتون کات کردن باهاش درسته؟

خونه و ماشین نداره فقط دلم به محبت کردن و متعهد بودن و دروغگو نبودنش خوشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکاره من نیستی چیه 

شوهرت هم باشه خیلی بیجا میکنه بگه اجازه باید بگیری 

اجازه چیه 

اطلاع فقط میدی و تمام 

اره کات کردن باهاش درسته 

وقتتون رو با هر ادمی نگذرونید بابا 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بندازش بیرون از زندگیت دیوونه رو 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…

عزیزم خوب فکراتو بکن این قبلش اینه ببین بعدش چیه!

دقیقا مثل شوهر من.

قبل ازدواج باید اجازه میگرفتم که بعضیاشو اجازه نمیداد و نبایدم میرفتم چکن زنگ میرد خونمون اگر رفته بودم بیچارم میکرد.

سنم کم بود احمق بودم عشقم کورم کرد الان تونه مامانم هم نمیزاره برم چه برسه برم بیرون

واقعا عزت نفس ندارین؟! 

پرتش کن از زندگیت بیرون. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

این دیگه چه کوفتی بود؟  شوهر بی جیره و مواجب مفت نمی ارزه!    فقط برای اذیت کردن قلچماقه، موقع پول دادن چلاقه! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

مریضه ولش کن، چکارته که اجازه بگیری ازش؟ والا من از شوهرم اجازه نمیگیرم گااهی بهش خبر میدم دارم میرن فلان جا بقیه مواردم خودش میاد خونه زنگ میزنه که کجایی اگه میخوای دنبالت بیام..