2777
2789

من از تاریخ دوازدهم هیچی نخوندم شهریور هم امتحان دارم بنظرتون نمونه سوال بخونم یا خود کتابو ۴ تا کتاب باید امتحان بدم کلن ۱ ماه وقت دارم چیکار کنم برای تاریخ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقت زیاد داری. 

درسای آخر رو هم بیشتر بخون

اگه ۱۲ تا درس باشه، و هر روز ۲ تا درس بخونی تو ۶ روز تموم میشه کتاب. 

سختش نکن برا خودت بشین بخون، هر روز ۲ تا درس چیزی وقت نمیگیره فقط تمرکز میخواد. درس های آخر رو قشنگ تر بخون و یه جوری بخون تا شهریور یادت نره

اگه نمره‌ای بالا میخوای ، سعی کن تا جایی که میتونی به کتاب مسلط شی چون هرچقدر هم نمونه سوال بخونی امکان اینکه یه چیز جدید بیاد هست. اما اگه با نمره‌ی متوسط مشکلی نداری، زیاد وقتتو سر کتاب نذار بشین تا میتونی نمونه سوال بخون

می تونی برسی به نظرم یکی دوبار کتاب بخون بعد نمونه سوال اگه نمی خوای تابستونت خراب شه نمونه سوال بخو ...

۴ تا کتاب ثبت نام کردم مدیر مدرسه ام گفت امکان اینکه از ۱۵ مرداد شروع بشه امتحانات هست 

وقت زیاد داری. درسای آخر رو هم بیشتر بخوناگه ۱۲ تا درس باشه، و هر روز ۲ تا درس بخونی تو ۶ روز تموم م ...

تاریخ من چطور این حجم درس  روزی ۲ تا درس بخونم خب نمیشه اینجوری