2777
2789
عنوان

دخترای باهوش بیایین ایده بگید

87 بازدید | 10 پست

ی  پیج فیک اینستا ساختم. اسم و فامیلم فیک بود. 

ولی فعالیت هام خود واقعیم بودم

حالا ی پسری از پیجم قصد اشنایی باهام داره

اسم و فامیل فیکم رو چی بهش بگم؟ بگم چرا اسمم فیک بوده؟ 

اصلا فکر نمیکردم منجر به اشنایی بشه

پسره خیلی خوبه موقعیتش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم دیگه بهش بگو من اسممو فیک گفتم اما خود واقعیم بودم تو پیجم

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

بگو راستی من چون اینجا عکسامو میذاشتم دلم نمیخواست فامیل و آشنا پیداش کنن اسم و فامیلمو فیک زدم، اسم و فامیل اصلیم اینه ***

بعد سریع بحثو بکشون یجای دیگه که زیاد به این فکر نکنه

چقدره که میشناسین همو؟

🐈‍⬛Beloved child of God|فَرزَندِ مَحبوبِ خُدا🍓

من جای اون باشم باور نمیکنم. میگم خب خود واقعیتم نبودی تو اینستا

واسه همین میگم یکم بگذره بعد که اشنا شه باهاش، اینطوری میفهمه این خودشه البته بنظر من

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉