2777
2789
عنوان

اینجا کرمانشاهیی هس

141 بازدید | 29 پست

؟؟؟اعلام حضور کنید😕

اقا نمخاید بیاید گپی چیزی همه کرمانشاییا پیش هم باشیم؟🙂 من ی گپ تل دارم هعیی دوس داشتید بگید بگم بتون بیاید 😕مثل نینی سایت باهم صحبت میکنیم خیلی خوبه🙂

زندگی اونقدام ک فک میکردم قشنگ نبود:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال بپرسم؟ یه پسر کرمانشاهی بهم گفت اینجا دخترامون از ۸ به بعد نمیرن بیرون و بخاطر اینکه شهر مرز ...

شاید خودش توی شهرستانای مرزی بوده وگرنه توکرمانشاه هشت تازه میریم بیرون

واسه شادی روح برادرم 💔صلوات بفرستین لطفا ممنونم 
یه سوال بپرسم؟ یه پسر کرمانشاهی بهم گفت اینجا دخترامون از ۸ به بعد نمیرن بیرون و بخاطر اینکه شهر مرز ...

دروغ میگهههه😐😐😐😐

آره نمیدونی عراقیا هر شب راس ساعت هشت میریزن تو خیابونامون؟😂😂😂😂

بابا شوخی میکنه اون یا اینکه تو یه روستای مرزیه

وگرنه خود شهر کرمانشاه اینطوری نیست سه چها ساعت راهه تا مرز😂😂

خیلی چیزا گفت منم گفتم آخه کجا هست که دیگه ۸ شب کسی بیرون نباشه :/

نمیدونستی حکومت نظامیه😕😂😂از هشت بریم بیرون سرمونو با شمشیر میزنن 🤣🤣🤣حرف پسرا باور نکن بابا

اگ شهرستانه بله راس میگه اگ‌خود کرمانشاه نه اکثرا اینجوری نیستن

آره نمیدونی عراقیا هر شب راس ساعت هشت میریزن تو خیابونامون؟😂😂😂😂بابا شوخی میکنه اون یا اینکه تو ی ...

شوخی نمیکرد خییییلی جدی میگفت

عجب بیشعوری بوده پس منو ساده گیر آورد😐🤣🤣🤣

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂