2777
2789
عنوان

امتحانات نهایی

134 بازدید | 25 پست

چرا اینجورین واقعا من هرجوری ک فکرشو کتی فارسیو حساب کردم از 18کمتر نمیشم هیچجوره 16.25دادن اعتراض زدم شد16 دوس دارم جیغ بکشم از دستشون چقد باید فشار بخوریم دیگه💔🥺تمام نمراتم اگه حتی/25ی درس تغییر داشت از یکی دیگه بیشتر از این کم کردن خیلی ناعادلانه 

هیچکاری از دستم برنمیاد فقط غصه میخورم😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من شرایط تورو دارم دیروز حالم افتضاح بود فارسیم 16.25 بود اعتراض زدم شد 15.75

عربیم 15/75بود شد14/75دوس دارم خودمو بکشم از دستشون من پارسال اصن عربیو نخوندم هیچ فیلمی از موسسه ای چیزی ندیدم عربیم16/5شد شب امتحانی

امسال از اول سال خوندم با فلاح جلو رفتم کل نهایی هارو حل کردم آخرش این شد😭😭

چرا اخه چطور حساب کردن مگع سواد نداره مگه دبیر نیست خو تو پاسخنامه ک خودشون دادن من تطابق دادم..🥺🥺

من یه امتحانی و پاسخنامه دیدم 19 باید می شد دادن 15 خودش رفت بازبینی شد 16.5 اعتراض زدم دوباره شد15 واقعا خاک بر سر اون مصحح