gol83sa مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 762 عنوان خانوما بیاین برای رسیدن به حاجت هامون واسه هم دعا کنیم 159 بازدید | 27 پست برام دعا کنین به ح برسم :)🤍شماهم حاجتاتونو بگین واسه همدیگه دعا کنیم شاید دعاهامون واسه هم گرفت... به بن بست رسیدم ... برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔 1404/05/01 | 12:38 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حنا70 عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 86909 تازه فهمیدم بیماری دارم یک دختر دو سال و نیمه دارم میشه برای سلامتیم صلوات بفرستید
bahar_khanoomiii عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 504 اتفاقی تاپیکتو دیدم عزیزم از ته دل دعا میکنم به اونی که آرزوته برسی و خوشحال و خوشبخت باشی برات حمد میکنمتو هم دعا کن به اونی که دوسش دارم و هنوز نمیدونه برسم 🥲شاید تا یه مدت آینده بهش اعتراف کنم 😬🥲کاش اون بهم اعتراف کنه کار به اونجا نکشه 😬😅 میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی امیدوارم انرژی مثبتش به خودت برگرده ❤
آیداگل۳۰۰ عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 2715 دعا کنید میخوام برم لیزر جواب بگیریم مشکل هورمونی دارم بدنم شده مثل مردا میترسم از ازدواج 🙏😔
gol83sa مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 762 اتفاقی تاپیکتو دیدم عزیزم از ته دل دعا میکنم به اونی که آرزوته برسی و خوشحال و خوشبخت باشی برات حمد ... نمیدونی چقدر خوشحالم کردی عزیزم🤍انشالله خدا دستمونو میزاره تو دست کسی ک میخایمشولی خاهری اعتراف نکنی یوقتا بهش مردا جنبه ندارن🤭😂 به بن بست رسیدم ... برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔
bahar_khanoomiii عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 504 نمیدونی چقدر خوشحالم کردی عزیزم🤍انشالله خدا دستمونو میزاره تو دست کسی ک میخایمشولی خاهری اعتراف نکن ... مرسی عزیزدلم همینطور برای تو 🥹🩵 میدونی من خیییلی به اینکه دعای دیگری در حق ما تاثیر داره اعتقاد دارم چون واقعا اثرشو دیدممم خداروشکر که حس خوب گرفتی 🤍 بیا بسپریم به خدا و خیالمون راحت باشه که خودش میچینه برامون ... میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی امیدوارم انرژی مثبتش به خودت برگرده ❤
am6074 عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 3629 من جدا شدم برام دعا کنید شوهرم دوباره با سمتم برگرده و ما بهم رجوع کنیم رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔 نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀
چیییییییییچیییییی عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 6076 دعا واسه شفای پسرم حل شدن مشکلم انشالله همگی حاجت روا بشید در خواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍
bahar_khanoomiii عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 504 نمیدونی چقدر خوشحالم کردی عزیزم🤍انشالله خدا دستمونو میزاره تو دست کسی ک میخایمشولی خاهری اعتراف نکن ... آره مردا خدای اعتماد به نفسن، حالا من قراره سال دیگه بهش اعتراف کنم 😅 ان شاءالله تا اون موقع خودش به زبون بیاره من نگم چون نمیخوام تو دلم بمونه 😅😬 میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی امیدوارم انرژی مثبتش به خودت برگرده ❤
sanjabkooshooloo عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 3468 خدایا گلسا ۸۳ به حاجت خیرش برسه تو هم واسه سنجاب دعا کن شوهرش خوب شه عاشقش شه پولدار شیم خوشگل شم ارشد قبول شم کار م رونق بگیره آبروی رفته ام برگرده یا ابوالفضل
bahar_khanoomiii عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 504 دعا واسه شفای پسرم حل شدن مشکلم انشالله همگی حاجت روا بشید چشم حتما ، خدا بزرگه عزیزم ان شاءالله حل میشه🤍 میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی امیدوارم انرژی مثبتش به خودت برگرده ❤
خواهرتونممممممم عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 1822 دعا کنید امسال با یه پسر خوب و وفادار ازدواج کنم و تهش پشیمونی نباشه🥲منم واسه شما ها دعا میکنم
bahar_khanoomiii عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 504 من جدا شدم برام دعا کنید شوهرم دوباره با سمتم برگرده و ما بهم رجوع کنیم عزیزم اگه مطمئن مطمئنی که برگشتن به صلاحته واسطه بفرست یه کسیو و دیگه بسپار به خدا بقیشومنم دعا میکنم برات هر چی خیره و باعث خوشبختی و حال خوبته پیش بیاد میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی امیدوارم انرژی مثبتش به خودت برگرده ❤
gol83sa مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 762 خدایا گلسا ۸۳ به حاجت خیرش برسه تو هم واسه سنجاب دعا کن شوهرش خوب شه عاشقش شه پولدار شیم خوشگل شم ار ... مرسی عزیزدلم🤍انشالله خدا دلامونو شاد میکنه برات صلوات فرستادم 🤍🤍🤍 به بن بست رسیدم ... برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔
gol83sa مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 762 دعا کنید امسال با یه پسر خوب و وفادار ازدواج کنم و تهش پشیمونی نباشه🥲منم واسه شما ها دعا میکنم انشالله عزیزم 🥺🤍 به بن بست رسیدم ... برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔