2777
2789

خدمتتون عارضم من دو روز پیش رفتم دکتر برای رژیم کاهش وزن یه رژیم داد عالی داد حالم خوبه خوبه نه ضعف دارم نه گرسنگی اما.....صبحانه و ناهار و شام (یا مرغ یا گوشت یا ماهی یا تخم مرغ)بعلاوه بادام و گردو بدون کربوهیدرات (نون برنج سیب زمینی)البته سبزیجات هویج و خیار کاهو هم داره که عالیه و البته روغنهای سالم

اما بخواهی حساب کنی واقعا گرون 

الان میفهمم چرا پولدارها مثل خانواده سلطنتی(کیت میدلتون)یا بازیگرها آنقدر خوش تیپ و هیکل هستند

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

راستی اضافه کنم هزینه مکمل و سبوس هوایی که باید استفاده کنم یک میلیون پانصد شد میان وعده هایش هم عمدتا لبنیات ولی دیروز که روز اول بود واقعا عالی بود نه ضعف نه گرسنگی نه حال بد نه چیزی دیگه ای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفتون درسته، ولی شما فقط همینارو میخورید، در نظر بگیرید کسانی که مشکلی با اضافه وزنشون ندارن، هر روز کلی تنقلات میخورن، آجیل هم بجای ده تا دونه شاید ۱۰۰ تا بخورن.

پ.ن. خودم زمانی که ۱۰۰ کیلو بودم همینطوری بودم 😊

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

حرفتون درسته، ولی شما فقط همینارو میخورید، در نظر بگیرید کسانی که مشکلی با اضافه وزنشون ندارن، هر رو ...

آره  خوب خودمم همین بودم ولی خودم هرچی گیر میومد میخورم مثلا بیسکویت نسکافه شیرینی اما الان آنالیز شده باید غذا بخورم البته خیلی خوشم میاد راضی ام واقعاً

فرقی نداره جفتش خیلی گرونهتهشم اگه نتیحه بده🥲🥲🥲

من خودم گاهی سر خود رژیم می‌گرفتم خیلی عذاب می‌کشیدم چون فقط گرسنگی می‌کشیدم ولی با این اصول دیروز که روز اول بود خیلی حالم خوب بود البته دارو و مکمل و سبوس هم استفاده میکنم

آره خوب خودمم همین بودم ولی خودم هرچی گیر میومد میخورم مثلا بیسکویت نسکافه شیرینی اما الان آنالیز ش ...

نه والا من همه چیم  سر جاش بود هم، هم اجیلو مرغو گوشت، هم نونو برنجم 😅😅😅😅، البته حرفتون درسته اگر چیزی نباشه تو خونه ادم با همون نونم سیر میکنه خودشو ولی تو رژیم نمیشه 🌸

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

اره اما نسبت به رژیم چاقی ارزونتره

فکر کنم تو رژیم چاقی علاوه بر پروتیین و مکمل حجم بیشتری میوه و...هم هست 

آخه می‌دونی رژیم چاقی شدن به نظر من خطرناک اتفاقا اون نباید سر خود گرفت 

من دوستم لاغر بود بعد برای چاق بشه زد تو کار شیرینی خامه ای و کره رو غذا حاصلش چی شد به کم تپل شد ولی کبد چرب گرفت 

باید مواظب بود حین چاق شدن باید مواظب بود به بدن آسیب دیگه ای نخور

من خودم گاهی سر خود رژیم می‌گرفتم خیلی عذاب می‌کشیدم چون فقط گرسنگی می‌کشیدم ولی با این اصول دیروز ک ...

ایشالا به نتیجه دلخواه برسی❤️

منم دوست دارم چاق شم ولی چاق دوست نداره من شه🥲😅

ایشالا به نتیجه دلخواه برسی❤️منم دوست دارم چاق شم ولی چاق دوست نداره من شه🥲😅

ماها با گ طبیعت هستیم 

من خودم خیلی هله هوله خور نیستم حتی خیلی پر خورم نیستم دائم هم دارم پیاده روی میکنم اما مثلا درشتم الآنم با ۱۵کیلو اضافه وزن خیلی گنده به نظر میرسم 

من خودم می‌دونم هرکس دوست داره جذاب تر به نظر برسه ولی واقعاً لاغری از هر لحاظ سالم تر لاغر ها طول عمر بیشتری دارند کیفیت زندگی شون هم بالاتر 

اما کسایی که مشکل چاقی دارند واقعاً عذاب میکشند الان بعضی از خانم سن بالای چاق میبینم چه شکنجه ای میشه یه پله اتوبوس به به بدبختی میان بالا میله را می‌گیرند خودشون میکشند بالا

فکر کنم تو رژیم چاقی علاوه بر پروتیین و مکمل حجم بیشتری میوه و...هم هست آخه می‌دونی رژیم چاقی شدن به ...

اره لاغریم باید به نسبت پروتیین و کزبوهیدرات توجه بشه وگرنه بیماری میاره

من خودم میوه زیاد میخوردم اون تایم حالا نمیدونم چقدر اصولیه