2777
2789
عنوان

ایفون یا سامسونگ کمکککککگ

58 بازدید | 7 پست

به نظرتون ایفون بخرم یا سامسونگ سری s 

از یه طرف دوست دارم ایفون دست بگیرم ولی خب میترسم چون اپل ایدی تحری.مه و برنامه های ایرانی نصب نمیشه روش و باتریش ضعیفه 

چیکار کنم

من ایفون بخاطر باطری مضخرفش رد میکنم در تلاشم برای خودم سامسونگ سری S بخرم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

من سامسونگ سری اس گرفتم و راضیم

میخام یطوری با پیام ، ویس ، صدات ، خبرت ذوق کنم که سیبلمنتسنیمبنبتبنیممسسننینینینینی بشم 🤗                                                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سامسونگ

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

والا من ایفون دارم

ولی کنارش شیائومی ام دارم

چون اصلا گوشی اندروید برام مناسب تره 

اون ایفون برای من کارایی نداره صرفا محبورم دست بگیرم

سامسونگ بهتره اگه استفاده ات زیاده

ولی من خودم باز تو اندرویدا شیائومی میپسندم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

فقط آیفون.من سامسونگ دارم اوایل روش غیرتی بودم که نه سامسونگ بهتره ولی چرا دروغ واقعا دیدم ایفون بهت ...

اگه کشور دیگه ای بود صد درصد ایفون بهتر بود اما به خاطر شرایط تحریم و ... اینا یکم دو دلم 

اگه کشور دیگه ای بود صد درصد ایفون بهتر بود اما به خاطر شرایط تحریم و ... اینا یکم دو دلم

آیفون پوله.سامسونگ تو سرش میخوره.خیلی سنگینه اصلا دخترانه نیست.من که سری اس دارم و خیلی پشیمونم خوددانید بازم.